Jumaat, 6 Julai 2012

Obses??

Assalamualaikum.Salam hari jumaat. Alright obses.Maksud obses ialah besar, atau keterangannya kita terlalu meminati sesuatu hingga sanggup melakukan apa saja demi benda tu..
Bagus ke kalau kita obses kat sesuatu tu? mungkin ada kata bagus ada kata tak bagus. kan? Ckj nak fokuskan kepada blog. korang obses tak dengan blog korang? Maksudnya macam ni, kalau korang tak post something untuk hari ni korang akan rasa macam gelisah je.. risau... pernah tak? ke tiap-tiap memang rasa macam tu? hehehe ckj pernah rasa macam tu. Tapi tu masa ckj mula-mula buat blog la. Bahaya dibuatnya. terseksa jiwa gitu. hehe.  
obses sangat sampai tak berganjak dari pc.. 
Sekarang Alhamdulillah ckj da betulkan balik mind set ckj. Uruskan yang mana penting dulu. Kalau ada kesempatan baru blogging. Kalau nak post entry tapi tak de cerita pun tak ok juga kan? ckj pernah terbaca kat mana entah tak ingat (maaf ea :P) Nak menuliskan biar dari hati. Baru la apa yang kita nak sampaikan ni sampai kepada pembacanya. Tak gitu? hehehe.

*p/s : korang pula macam mana? meh la share.. Obses tak? 

20 ulasan :

  1. Tak de la obses sgt kot..msih blh buat keja lain yg lbh pnting..klu smpat update,klu tk esk2 je la..hehe..

    BalasPadam
  2. Salam..

    Awal2 dulu, memang obses. Pastu, bila kembali berblog pas cuti lama ritu, pun obses gak..heehehehe
    (-_-)

    Urm..tpi, skrg, nekad tuk kurangkannya scra perlahan2.. lebih2 lgi ada smpaikan peringatan..berblog tu, jgnlah smpai macam kelawar katanya.. ^_^

    Bak kata kjue comel..utamakan yg utama kan.. :)

    BalasPadam
  3. teya agak obses laa sebenarnya sebab tak de citer menarik pun main post je . hehe . kena kurangkan ni :)

    BalasPadam
  4. ulya tak obses pun ? ?

    * aiseyyy , tak nak mgaku tu . kui3

    BalasPadam
  5. betul tu kan. kdg2 obses hanya menyusahkan diri je. jgn obses2. :)

    BalasPadam
  6. a'ah memang dulu time form 4 gila obses and dah macam addicted untuk blogging and update setiap hari..
    tapi bila dah form 5 ni mula2 susah dah terseksa juga jiwa ni*terukbetul* bila ada hari yg xupdate..
    tapi dah lama2 tu biase dah x update sebab memang busy nak spm..hahaha~

    BalasPadam
  7. Hah..
    Ary tak obses blogging..
    Cuma obses kalau xmelukis..
    1hari mesty ari nak lukis smthing..
    kalau xlukis, rasa xsyiokkkkkkkkk...

    BalasPadam
  8. hahah! awal-2 dulu la obeses. skrng x dah :P

    BalasPadam
  9. peringkat awal dulu pnah rsa cmni, tp skrg pilih2 hari jgak nk update.. tp still rsa nk bW tiap2 hari, huh...

    BalasPadam
  10. adeh.. kak lana ni... macam tu pula gaya nyer.. haha..

    hehe wah siap ada yang sampaikan peringatan lagi tu.. bertuahnya kak Tinta Lana..

    hehehe betul3.. >_<

    BalasPadam
  11. hehehe tak salah kau kita memang tengah free putryteya.. :) tapi risau masa kita tengah busy je.. asyik fikir kat blog je..hehehe..

    BalasPadam
  12. tu la.. obses ianya boleh di hilangkan FarhanahAdzlan... cuma bergantung pada diri kita.. :)

    BalasPadam
  13. patut la ada saja doodle yang ary_lee post.. :)

    BalasPadam
  14. patut la caliph shuriken selalu ada kat shoutbox.. hehe..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)