Jumaat, 6 Julai 2012

Kali kesembilan baru dengar..!

Ayah ckj selalu panggil ckj masa ckj tengok mengadap lappy. Bila da mengadap lappy, ckj gemar dengar lagu pakai earphone. so faham-faham je la ea. hehehe.. Selalu la ayah ckj membebel bila ckj tak dengar beliau panggil. katanya..

"sumbat telinga la tu.. Kali kesembilan ayah panggil baru dengar! hey..."

Aku? diam je.. huhu.. nampaknya sepanjang berada dirumah, tak boleh la nak dengar muzik pakai benda ala tu. huhu.  May be ada sesetengah orang yang tak suka pakai earphone atau headphone tapi bagi ckj, tak de feel la kalau tak pakai earphone bila dengar muzik  hehehe.. Thanks for reading. Assalamualaikum.
dengan sepenuh perasaan!
*p/s : maaf entry ni agak entah apa-apa. :P

32 ulasan :

  1. kalo parent ain pun cakap "kalo dah sumbat mana nak dgr nye"
    comelnye dax tu.ckj?mm..

    BalasPadam
  2. Hahaha.. Biasa lah 2. Kdg,ary yg xpakai earf0n pun xdgr ibu pgl ble on9. Khusyuk sgt. Hoho

    BalasPadam
  3. kiutnya baby tu. :)

    mmg la kan, tak feel la kalo xdgr earphone. hehehe..

    BalasPadam
  4. Salam. heh, hehehe. masa kat asrama salu buat cmni, kwn pnggil memg tak dgr pa..

    urm, kat rumah..dah jrg dah buat cmtu..tpi peel lain lak kuar kjue.. tiba2 je kalau dgr lgu best2 kt laptop, mulut pun nyanyi dgn lantang lagu tu..lau sedp sore takpa juga..tpi tah, sore katak pun tak mcm daku ini,hahahahh

    BalasPadam
  5. sy wktu blajar nihongo dulu suka laa pakai headphone, klau stakat dgr lagu rimas jgak nk pakai, huh...

    BalasPadam
  6. sy pun suka pakai, sebab kadang kadang boleh dgr bunyi yang kita tak boleh nak dengar kalau tak pakai headphone. err senang citer bunyi dia lain la, heheee :D

    BalasPadam
  7. mmg kurg feel kalo xpkai.. hahaa.. btw, pic dak tu sesuai sgt kt ctu.. ho3.. cute..

    BalasPadam
  8. sae la kite ckj hehehehehe ^^

    BalasPadam
  9. pkai jgk earphone,tp volume slow,org pnggil leh dgr lg..hihi..

    BalasPadam
  10. aku tak suka pakai..rimas..aku pasang je speaker full volume,.hahaha

    BalasPadam
  11. Memang takda feel kalau dgr lagu tak pakai headphone =D

    http://thenurulee.blogspot.com/2012/07/le-complain-day.html

    BalasPadam
  12. hehehe . same la ngn kite . kite pon suke sumbat earphone kat telinga . baru ade feeling kan kan ? hahaha

    BalasPadam
  13. hehe. shu pakai ble sound lagu tu slow and x leh up volume je. ^^

    BalasPadam
  14. hehehe tu la ain farahin... parents memang tak suka kot kalau kita dengar lagu guna earphone.. :P

    BalasPadam
  15. wah... dahsyat ary_lee ni... tu memang khusyuk habis ar..

    BalasPadam
  16. biasa la tu kak Tinta Lana... nak feel lebih.. mesti kena nyanyi.. betul tak hehehe... :P

    BalasPadam
  17. ckj sokong Dakara! bunyinya akan jadi lebih sedap gitu iya da? hehehe.. >_<

    BalasPadam
  18. hehehe thnks Emma.. ckj ambil kat google je pic tu.. :P

    BalasPadam
  19. bagus la kalau ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ guna volume yang slow... hehe..

    BalasPadam
  20. hehehe... memey ar ♥ainie muniera♥.. :) baru syiok gitu.. :P

    BalasPadam
  21. owh kiranya |shuhadaothman|TM pakai untuk sound2 tertentu je la ea.. :)

    BalasPadam
  22. cKj: tu klas blajar bhasa jpun ^^

    BalasPadam
  23. wa waa , ckj . kali kesembilan ! takpe , teya kali ke tujuh kot baru dengar . hahaha . kite same .

    BalasPadam
  24. owh.. wah hebat ar caliph shuriken.. belajar bhs jepun.. :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)