Isnin, 16 Julai 2012

Serve Meletup rupanya.. huu

Assalamualaikum. Kemarin da masuk hari kelima aku berada di kamsis poliPD. Huh.. rasa janggal pula nak bahagikan atau nak setting masa. Iya la da 6 bulan aku tak berada di poli. Macam kena mula dari awal balik. Isnin ni aku da start kelas da. Bermula la kehidupan aku sebagai pelajar semester  5 bersama tekad dan semangat baru untuk memulakan kelas. Harap semangat ni tak padam sampai aku hari terakhir aku berada di poli. Amin..
Huh.. masih tak de line internet kat sini. Dengar-dengarnya serve TM WiFi kat sini meletup tempoh hari.. so lambat sikit la mau stabilkan balik line... dan aku di sini punya banyak cerita yang hendak dikongsikan di Kay Jue Blog ni. Tertangguh la jawabnya, di Microsoft Word dulu. Huhu.. 
Entah kenapa bila kat sini aku rasa kesorangan seh... huhu. Rindu da nak balik rumah... 

*p/s : tak dapat nak bw lagi untuk sementara waktu sebab internet tak de.. huhu..
Kredit beruk band to Safya.. >_<

43 ulasan :

  1. bunyi meletupnya sampai sini lah.. keh3.. kidding :D

    BalasPadam
  2. sama laa..jaa pun dah seminggu x update.. busy di usm penang... menjalani orientasi... hari ni baru balik...

    BalasPadam
  3. nseb bek tm nye ltop..bkn lptop kju...hikhik

    BalasPadam
  4. bila lg nak guna brodben sndiri ? hehe

    BalasPadam
  5. sabar jelah. rajin2 study. ;)

    BalasPadam
  6. fisha nye wifi kat poly sabak ni pon da bg pswrd tapi xleh nk login. bengangnya. penat jer byr.

    BalasPadam
  7. patutlah ada bau hangit.hehhe

    BalasPadam
  8. aisey, diorg guna dload smpai meletup kot, hukk...

    BalasPadam
  9. alala..sabar ye ckj. study rajin2 :)

    BalasPadam
  10. Alololo, sian CKJ rasa kesorangan T___T Belajar rerajin. hehe.

    BalasPadam
  11. klu tgh bosan takde benda nak buat mmg selalu rasa rindu pada kg halaman. so, sibuk sibukan lah diri anda ya :-)

    BalasPadam
  12. wahh .. ! meletop terus . dasatnyaa. hew hew :P

    BalasPadam
  13. neves dah ni..nnti wifi dah ade mesti kak kay jue update smpai pengsan.haha

    all the best yaw!

    BalasPadam
  14. cehhh baru jee nak lepaskan rinduu :(

    BalasPadam
  15. Salam..

    Perghh..smpai meletop servernya ya kjue,hahahaha. apa lah yg menyebabkannya tu..

    Sabar bebanyak kjue.. sabar banyak2 bila blaja ni.. emosi nak kena jaga..banyak2kan bercakap n berfikir perkara yg positif ya..

    Sayang dia :)

    BalasPadam
  16. selamat kmbali study ^^ fokus3! hehe

    BalasPadam
  17. wah new sem syg . semoga berjaya :) semangat! :) hehe.

    BalasPadam
  18. Dasyat sampai meletup..Sabar ye...
    Good Luck utk sem ni..~

    BalasPadam
  19. Wah dahsyat ar Hanamiko Sakura dengar sampai sana hehe :-P

    BalasPadam
  20. tunggu bila da kerja kot mr emperor.. hehehe..

    BalasPadam
  21. Dak Fisha nyer wifi poly kena bayar ke? hish..

    BalasPadam
  22. yup keseorangan... lagi2 tak leh nak blogging lagi lonely Nurulee.. T_T huhu.. thanks.. :)

    BalasPadam
  23. insya Allah tak lama lagi ckj akan busy the malay male..

    BalasPadam
  24. hahaha tau tak pe O CIKTEDDY.. apa lagi balas dendam ar.. haha..

    BalasPadam
  25. alo2 ciannya Detective Fiqa... nanti bila ada wifi ckj update ea.. :)

    BalasPadam
  26. akak Tinta Lana.. :)

    tu la fasal kak.. huhu.. sy pun tak tau macam man leh meletup..

    thanks aka atas nasihatnya..

    sayang akak juga.. <3 >____<

    BalasPadam
  27. wah siap ada sound effect lagi tu FaFa EhA.. hehe

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)