Ahad, 15 Julai 2012

huhu... hampir gila

Assalamualaikum. Nampaknya entry aku yang seterusnya banyak cerita fasal aku di poli. sebab itu yang aku tengah hadap sekarang. Alright.. 
Bosan giler kat sini.. huhu dalam sehari aku boleh habiskan 5 movie... huh.. memang tak buat apa weh. Lagi-lagi aku ni pendiam.. so roomate aku ni senior.. selalu kuar pergi bilik kawan dia... jadi dalam sehari tu boleh di kira la berapa potong ayat yang kuar dalam mulut aku ni.. huhu.. kadang-kadang sampai aku cakap sorang-sorang sebab aku agak lama juga berdiam. (tak fasal-fasal giler lak aku.. huhu.. minta jauh la benda-benda yang tak di ingini ni kan?)  Ni aku nak tanya korang apa yang korang rasa dalam sehari tu korang tak bercakap... tak mengeluarkan suara yang korang ada? Huh... 
Rindunyer  kat rumah... Rindu kat Kay Jue Blog juga! Rindu kat kawan2 blog juga.. huhu.. Setakat ni dulu... nanti aku tokoh tambah lagi.. huh... so sad when i stay here! Arrrgghh... 

38 ulasan :

  1. wah awak jgn sedih stress ye. cer cuba try tegur. saya dulu pun gitu jugak.

    BalasPadam
  2. klu sye dh biase xkuarkan suara... hahahaa
    sye ni jenis pendiam gile, tp mmg bosan klu xtau nk wat ape sorg2... hehee xD

    BalasPadam
  3. hahha . dasat gak boleh habis 5 movie !

    oo , ckj ni pendiam eh ?
    taktau la nak kata kalau sehari tak bercakap .. entah2 rasa macam dah tak hidup . ehhehe

    BalasPadam
  4. siyes..takleyh bygkan sehari tak bercakap...hoho.. :'( ....ceria sokmo k...^^

    BalasPadam
  5. huhu..ala biasalah tu..mula2..lma2 ok lah..cba ajk smbag dgn diorg mesti bleh punya :)

    BalasPadam
  6. try la bercakap dgn org lain. :)

    BalasPadam
  7. xpe kalau tak bercakap.. perbanyakkan zikir ye supaya hati kita tak mudah goyah dgn anasir jahat yg cuba menggoda.. terapi untuk stress juga

    BalasPadam
  8. alolorh~~
    balik lah kalau boring^^
    Kat rumah blh wat mcm2^^

    BalasPadam
  9. adat orang belajar, mula2 memang gitu, lama2 biasa la tu.. hehe

    BalasPadam
  10. samela dgn fisha ckj. sem baru ni fisha dah jadi pendiam. dala bosan. hhee

    BalasPadam
  11. nasib baik boleh jgk layan movie. ;)

    BalasPadam
  12. sabar CKJ. Memang as a girl ni kene selalu becakap, kalau x cakap, cm bodo je rase. tgk kiri dinding, tgk kanan dinding. huhuhu... sabar ckj, kalau bosan jom kite hang out.hehehe (cm dekat jee)

    BalasPadam
  13. rinduu gilerrr nakk baca blogg nii.. huhuhu :D

    BalasPadam
  14. nsib baik sy bole online, sbb sy pun jenis x ckap byk, erkk...

    BalasPadam
  15. kalo rumate senior mmg mcm tue gaya nyer..xpe2 lame2 mst byk bleh ckp..ciap2 x taw nk ckp pe dh kat blog..hehehe.. ;p

    BalasPadam
  16. Salam.

    Eceh caliph..mula2 jep tak ckp bnyk,hek3.

    Kjue..cuba mulakan dulu ea.. kalau roomate jenis tamo bercakap..org2 sblh kan ada.. cari dan cuba baiki kemahiran komunikasi..

    benda macam ni, tak boleh biar kjue.. nnti kan, nnti kan..ceh, nak nakut2kan kjue lak,heh3. takdalah..nnti kjue juga stress.. manusia kena bercakap..kalau tak..jadi satu bebanan..sebab mulut dicipta untuk dua keadaan..diam n bercakap. Bila takda keseimbangan..habisla.. hehehe.

    Berseronoklah disana ya.. smga dpt sesuaikan diri dgn cepat ^_^

    BalasPadam
  17. sabar (^__^) sy pun sama jenis pendiam :) hehe.

    BalasPadam
  18. kalau da biasa kira ok la tu shar90.. sama la kita... betul3.. memang bosan kalau tak buat apa2.. huhu.

    BalasPadam
  19. tu da kes bosan sgt2 la tu putryteya.. sampai lima movie dalam sehari.. huhu..

    yup pemdiam.. tau tak pe.. huhu..

    BalasPadam
  20. kalau dengan kawan2 boleh zera eira.. kalau dengan orang yang baru kenal tu susah sikit.. huhu

    BalasPadam
  21. huhu jauh la ary_lee.. kalau dekat da lama da balik.. huhu

    BalasPadam
  22. yup you right mr emperor.. alar bisa tegal biasa.. :)

    BalasPadam
  23. tau tak pe Cik Anis... itu la perasaan ckj... huhu..

    boleh je.. hehe.. :)

    BalasPadam
  24. ea eh Detective Fiqa! lama tak nampak! miss u meh...

    BalasPadam
  25. huhu ckj la boleh onlie tapi tak leh nak bw.. sedih ar caliph shuriken..

    BalasPadam
  26. hai kak Tinta Lana.. :)

    betul tu.. ckj setuju dengan akak fasal caliph tu.. hahaha..

    dalam block tu ada juga kawan sy yang sekelas.. tapi sy tak berapa ngham sagt la kak dengan mereka.. huhu..

    tu la.. insya Allah i try.. huhu..thanks kak atas nasihat nya..

    Insya Allah Amin.. :)

    BalasPadam
  27. bykk tuu... :) xpela.. skrg dah nak hbs an..smga bjyaa ckj :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)