Isnin, 25 Julai 2011

BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?


Saya budak baru belajar. Agak baru juga dalam dunia blog ni.  saya dengan lapang dada menerima segala kritikan yang membangun. Thanks. >_<

*p/s: untuk join klik banner. 

30 ulasan :

  1. thanx sudi komen..my turn pulak..ceceh..hihi

    semua ok tp klo u besar kan sket saiz font ag cun=)

    BalasPadam
  2. @AnAk dEneSor alright.. kritikan diterima. thnks a lot! >_<

    BalasPadam
  3. kalau boleh nnti besarkan ruang entri kayh.. sbb nmpk sempit sangat.. hehe.. btw, yang lain cun sbb pandai main warna tema.. :)

    http://www.umarfaruq.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    BalasPadam
  4. @Umar Faruq alright.. akan di perbaiki nanti. thnks a lot.. ^_^

    BalasPadam
  5. ok je nice :)

    http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    BalasPadam
  6. 1st tQ sbb sudi singgah n kritik blog saya..

    2nd nak kena kritik balik la kan..besarkan ruang entri..yg lain2 ok..chantek sgt terutama shoutbox..:)

    BalasPadam
  7. @Dalila Diela alright.. kritikan diterima. >_< thnks a lot.

    BalasPadam
  8. rasanya font tu mcm kecik dan warna hijau kt tepi namak mcm buruk cket... :)

    BalasPadam
  9. @Syarafi[skyforce331] ok kritikan di terima.. warna hijau kat tepi nama? yang mane? buttom reply ke?

    BalasPadam
  10. nak kritik blog ni sempit..besarkan

    dah folo n kritik blog saya kembali
    http://mygoblog01.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    BalasPadam
  11. @Goblogz alright kritikan diterima. akan diperbaiki nanti. mau terjah gobloz blog.. thnk yeah.

    BalasPadam
  12. fik dan ika smoga berbahagia^^
    blog ni awak buat ke awek awk yg buat?
    hahah..
    btw.. comel la.. cuba dlm satu page kurangkan sikit bilangan entri
    1-3 entri.. nt lg senang loading
    ^^

    BalasPadam
  13. Ruang netri agak sempit. =D

    http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    BalasPadam
  14. background simple sangat kot~ hehe(^_^)v tapi entry serius best..sy follow sekali la

    BalasPadam
  15. Hye tuan rumah, Lina terjah sini . Pergh, lawa blog ni. Rasanya kena besarkan sikit tulisan and buat bloglist scrollbar :)

    Comment me back

    BalasPadam
  16. bagi bui blog ni dh kemas sangat
    simpel but nice

    BalasPadam
  17. ye la entry awak sama jer mcm ruang commet..
    aper pun tq dtg komen blog sy.. hehehe..

    BalasPadam
  18. @K O R I E fik dan ika???
    maaf ea.. saya ni girl la.. hehe..

    kritikan diterima. thnks.

    BalasPadam
  19. @Mrs. Farhan alright akan diperbaiki sendainya ada kesempatan dalam kesempitan.. thnks a lot yeah. >_<

    BalasPadam
  20. @Nuur_mutiara simple sgt ea? hehe.. nak tambah ape lagi ea?

    thnks sebab sudi follow dan baca entry CKJ.. >_<

    BalasPadam
  21. @Amalina hai amalina.. thnks terjah Kay Jue Blog. alright kritikan diterima. thank a lot yeah. ^_^

    BalasPadam
  22. @NiSha urm.. apa maksud awak enrty saya sama macam ruang komen ek? saiz tulisan ke?

    BalasPadam
  23. salam singgah dan bls kunjungan..belog ni memang putih n tulisan warna biru ke lambat loading???
    teaqah ni rabun...x nmpk la warna utk tulisan dlm entry...siyes..membantutkan pembacaan seba kurang nmpk...al-maklumlah..dah rabun..xmau kecikkan mata lg..^_^..arap x mrh ye..

    http://naklempang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    BalasPadam
  24. nice blog..cuma rsenye byk sgt ruang lebih kt tepi kiri dan kanan..just my opinion..hehe..neway cantik dah blog ni..



    http://dizizzmalife.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

    BalasPadam
  25. @TeAqArH tak la.. blog ni warna itam biru.. tulisan memang warna biru.
    lambat loading ke? CKJ tak de la letak widget or animated pun kat blog ni.. CKJ pun rabun gak teAqArH.. hehe.. btw thnks yeah kritikannya.. akan cuba di perbaiki.. >_<

    BalasPadam
  26. @aziza esa ruang lebih ea.. betul gak ea.. kalau CKJ betul2 free nanti CKJ akan betulkan.. thnks yeah.. ^_^

    BalasPadam
  27. Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali

    BalasPadam
  28. @petuapakar terima kasih atas kritikan nyer ye.. >_< da follow da... >_<

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)