Rabu, 13 Julai 2011

Re-call Memory ku

Hari ini kelas aku dimulakan dengan subjek favourite aku sejak dahulu kala. Subjek Matematik .(wah.. da lame tak eja matematik dalam bahasa Melayu.. :P)  fuuhh.. dah 2 bulan aku tinggalkan.  Iya Alhamdulillah.. subjek math sem 3 ni banyak benda yang aku da study masa form 4 dan form 5 dalam subjek add math kot kalau tak silap aku. Hihi. Just aku kena re-call balik la ingatanku ini. Huhu.. wahai kepala otak.. wahai memory silam ku.. kembali lah dikau  ke dalam ingatan ku... haha.. assalamualaikum.


*p/s : belajar bukan sekadar untuk jawab exam dan lulus exam semata-mata... tapi kita belajar untuk  gunakan ilmunya ke peringkat yang lebih tinggi dan untuk kita bekerja nanti. 
~STUDY SMART~ 

6 ulasan :

  1. kadang2 bila tyme dkt uni, rasa mnyesal plak main2 tyme dkt skola tyme ckg mngaja dlu. coz ap yg diajar kt skola dlu gune plak kt uni. haha.

    BalasPadam
  2. study rajin2 taw jangan blog je ne...hehe

    BalasPadam
  3. @muz okey.. Thnks atas nasihatnya.. :)

    BalasPadam
  4. oh, kalaulah semua tutee i berprinsip mcm u tulis.. indahnya dunia~~

    malangnya, tidak. huwaaa!

    --------------------------
    new collection for eid... baju kurung, jubah & baju melayu yang memastikan anda tampil anggun & manis bergaya :D

    BalasPadam
  5. @e y r a . t a j u d d i n sebab itu la hidup tak selalunya indah.. betul tak? ^_^

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)