Sabtu, 23 Julai 2011

Operasi oppss DURIAN!


Assalamualaikum. Haei. Kali kedua aku post entry fasal durian. Entry pertama tekan sini. Hari ni aku pergi pasar malam dengan mak aku. Cari barang aku sikit. Jalan2 nampak orang jual durian. 5 biji RM 10. Tapi masa mak aku beli tu dia bagi free 1 biji. Tu pun yang dah busuk sikit la. biasa la orang berniaga. Jadi semuanya jadi 6 biji selonggok. (bajet je durian kecik je weh!)
Memang manis. Sedap. Lemak dan berkrim! Hingga menjilat jari.. hihihi. 6 biji durian  yang baru di beli tadi sekelip mata je da tinggal kulit dan biji. Hahaha.. ajaib kan?
camera aku tertinggal la kat poli. Dla Dola tak bagi aku pinjam handphone dia untuk capture the pic. Sebab dia tak suka durian dan bau durian. Handphone aku pula handphone cikai jer.. boleh capture pic tapi tak de bluetooth, tak de USB, tak de memory kad. Jadi tak dapat nak tunjuk bukti. Tak pe tak pe. Kat entry yang pertama tu ada gambar durian. Hehe.
Sesungguhnya aku memang suka makan durian. Raja segala buah. Hahaha.

4 ulasan :

  1. samalah kita CKJ...i luv durian...haha

    BalasPadam
  2. awak, jom join contest pulak! http://senozea.blogspot.com/2011/07/contest-be-yourself-by-precious.html

    BalasPadam
  3. @muz bagus2.. boleh buat party.. haha

    BalasPadam
  4. @shazzy :) insyallah.. sy pk2 kam dlu ea. thnks sb jemput.. >_<

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)