Khamis, 7 Julai 2011

Dugaan pertama untuk semester ini

Assalamualaikum. Haei. Fuhh.. penat seh. Da dua hari ulang alik Blok P à kawasan pembelajaran. Huhu. baru dua hari. belum 6 bulan.. tadi aku pergi daftar modul. Pergghh! Tiap-tiap hari KELAS PAGI!! Huhuhu. Dah la balik lambat. Tak lama lagi dah nak puasa. Huu.. dugaan betul.. Sabar je la.  ni aku mau share map poli aku kat korang, meh tengok betapa jauhnya aku berjalan tiap2 hari sepanjang sem 3 ni. 

tekan gambar untuk lebih jelas. 
Tak pe Kay Jue demi menuntut ilmu di dada, segala jiwa dan raga aku korban kan! Demi segemgam Diploma! Yeah!



6 ulasan :

  1. Ulang alik jalan kaki ke ni? ayoyo....

    BalasPadam
  2. @oPiE iSa yup.. huhu.. tak tau ar macam mana bulan puasa nanti. dah la asrama tingkat 3.. sabor je la..

    BalasPadam
  3. ada course electric yang x pure ke? lol

    BalasPadam
  4. @gamep01nt kat tmpt yg CKJ stdy ni tak de. semua pure. tapi kalau electronic ada la.. :)

    BalasPadam
  5. @shida'R harap2 macam tu la shida'R.. >_<

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)