Isnin, 11 Julai 2011

Duit untuk Mini Projek


Assalamualakum. Haei..  baru2 ni, roommate aku ada berbual-bual dengan akak semester 6. Dorang ada projek last sem kena buat mini projek. Apa yang roommate aku cerita kat aku,  Akak tu buat  kerja sambilan untuk cover duit mini projek. Akak tu kerja  hari jumaat, sabtu dan ahad, sebab akak tu tak pinjam PTPTN.
Hm… bila aku da dengar macam tu, terfikir pula aku. Macam mana pula aku bila semester 6 nanti. Aku pun tak pinjam PTPTN. Nak buat mini projek kena banyak pakai duit. Nasib baik buat berkumpulan. Kalau tak mau botak kepala, tak tau kat mane nak dapatkan duit. Patut kah aku pun kena buat kerja  sambilan? Hm.. ataupun… aku kena start kumpul duit daripada sekarang… penting gak benda ni..

10 ulasan :

  1. kumpul duit pun ok
    keja sambilan pun ok
    bleh la tambah2

    BalasPadam
  2. kitorang sem 6 nanti OJT...

    jgn lupe singgah blog saye komen design..nk pendapat siket je...dan wordless wednesday saya.. :)

    BalasPadam
  3. kena sendirian berhad la nmpknye..huhu

    BalasPadam
  4. kumpul dari sekarang.. kalau nak kerja sambilan kena make sure jgn tertinggal pelajaran

    BalasPadam
  5. @Anum
    tu la pasal..kerja ke kumpul.. CKJ tak nak la susah parents..

    BalasPadam
  6. @Syarafi[skyforce331] OTJ?? ape tu ?

    alright.. i will there.. >_<

    BalasPadam
  7. @Anif Abdullah @Mr AA yup.. untuk dapatkan result yang terbaik...

    BalasPadam
  8. @syiela CKJ pun ada terfikir mau kumpul duit kak syiela..

    BalasPadam
  9. OJT tuu...on job training...praktikal llaa..:)

    BalasPadam
  10. @Syarafi[skyforce331] owh... kiteorg kat sini panggil LI (latihan industri)hehe..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)