Jumaat, 15 Julai 2011

Selepas kerjaku selesai


Alhamdulillah dengan keberkatan hari Jumaat yang mulia ini, penghulu segala hari. aku dapat habis kelas awal. Kelas aku hari ni sampai jam 10.00 pagi je tadi. Banyak betul assignment aku ni. padahal baru minggu ke 2. Ni pun aku rest kejap, walking kat blog members yang sempat aku jengah. Pastu nak siapkan lagi 3 assignment.
Terima Kasih kepada mereka yang selalu dan sudi jengah blog CKJ yang tak seberapa ni. bila semua kerja2 CKJ da settle nanti CKJ terjah blog korang ea. Maaflah sebab korang asyik tengok  entry yang sama je kat blog CKJ ni, sebab tak update lagi. Banyak benda yang CKJ nak share. Nanti CKJ post semuanya ea.
Thanks,Sebab sudi komen dan menlawat Kay Jue Blog. assalamualaikum. >_< 

4 ulasan :

  1. semoga CKJ terus sukses dalam study ye...pelan2 kita tunggu bila CKJ dah free nanti...hehe

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)