Sabtu, 9 Julai 2011

Mau Cairkan otak!


Hari isnin ni aku da start kelas. Kul 8.00 pagi. Aku dengar2 lecturer tak de untuk 8 jam. Maknanyer 2 minggu la. Tapi lecturerda bagi assignment kat kita orang awal2 da. . Perrrgghh!  tak boleh blah la. .Otak aku dah la still beku lagi ni. tangan pun baru je nak berjinak-jinak balik pegang pen/pencil. Memang buruk giler ar tulisan aku. Lawa lagi tulisan budak darjah satu. Tapi tulisan aku lawa sikit daripada budak tadika. Hahaha.
Urm macam mane la nak cairkan otakku yang beku ni. ini pun kalau nak sumbangkan idea atau buat ayat pun susah lagi. Tak pe... aku nak rebus la otak aku ni biar cair pelan-pelan.. hahaha.. (tak logik betul la dia ni...) huhu..  Assalamualaikum.

12 ulasan :

  1. haha mo pakai gris tu kac lincir balik...hehe

    BalasPadam
  2. @muz kalau boleh memang mau.. haha..

    BalasPadam
  3. takper..slow2..jgn paksa2 otak nnt sewel..hihi..gurau jer yer *_*

    BalasPadam
  4. @Bui Junaidi ni pun da senget da kak bui.. haha

    BalasPadam
  5. cikgu saya cakap..otak kita kn selalu diajar supaya mudah untuk belajar...bior otak sentiasa cair

    BalasPadam
  6. @Syarafi[skyforce331] urm.. betul juga ea.. kena ajar otak untuk terima apa yang kita belajar.. biar otak sentiasa cair tak beku2..

    BalasPadam
  7. pelan2 jgn d paksa otak ...

    *** agak2 dh jd mcm tulisan aiman ke :)

    BalasPadam
  8. @syiela nampaknya macam tu la kak syiela.. kena pelan2.. supaya dia leh power macm dlu.. hehe..

    BalasPadam
  9. tp kn salalu buat..ermm...haaa istiqamah..hehe

    BalasPadam
  10. @Syarafi[skyforce331] istiqamah... betul la.. hehe.. thnks.. >_<

    BalasPadam
  11. isk dh nk rebus otak sndiri la pulak :D

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)