Khamis, 16 Februari 2012

BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK?


Assalamualaikum semua. first, terima kasih sebab sudi terjah blog aku. antara sebab-sebab aku mau korang kritik blog aku :

1. aku baru tukar layout baru.
2. aku baru buat beberapa berubahan kat blog ni berdasarkan feedback segmen ben ashaari tahun lepas.
3. aku mahu juga tau apa yang tak kena dan tak ok dengan blog aku ni di mata orang lain. 

jadi, sila la kritik ea. :) Terima kasih.

 "kritikan anda kebanggaan Cik Kay Jue".

31 ulasan :

  1. thanks kritik.. blog awak pulak.
    header ubah bagi nice sikit.. itu saja :)

    BalasPadam
  2. thanks kritik..sy mmg prasan sy pnya shoutbox tu ada 2 scroll..tp sy xtaw nk buat cmne..kalau awak tahu boleh tak link kan dekat blog sy..btw,blog awak ok cuma background agak gelap la.

    BalasPadam
  3. dtng nak komen .. hehe, nak ckp psal background ja ... gelap :) jmput dtg blog sy pula ^^

    BalasPadam
  4. thanks .. cmna nak hilang kan supaya tak payah nak code2 tu r ?

    BalasPadam
  5. segma sama maaa..
    wa latang mau kritik amoi punya blog loll.
    aiyaaaa hitam color ya sama macam wa punya blog.

    amoi sudah follow sama wa?
    kalu belum aiyaaa wa mau kritik apa pasai talak follow lagi lol wa sudah follow sama lu amboi..kasi follow balik ya

    BalasPadam
  6. hye dear..
    blog awak kemas je..cuma..
    kalu backgroud wrna hitam cantik je..
    warna background untuk entry tu..
    awak leh tukar warna putih ke..
    ce godek2 html tu..mesti ada..hehe
    ok sayg
    mai datang krtik balik yer
    http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  7. hi jue ;)

    font kat sini meriah sgt2. maybe blh tukar kot :)

    BalasPadam
  8. KAK BUI PUN SETUJU DGN PUAN GOJES..KALAU BOLEH WARNA TULISAN JGN MERIAH SANGAT..HEHE

    BalasPadam
  9. terima kasih sudi jenguk n kritik blog saya~

    blog nie overall ok je,cuma lau cantikkan header tu pun lagi bek. .^^

    BalasPadam
  10. yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

    *background cam pening sket =)

    BalasPadam
  11. hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

    BalasPadam
  12. http://littlelovealways.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    BalasPadam
  13. Overall design dah ok. Tinggal part header dengan layout background je boleh dimantapkan lagi. Kalau boleh, background boleh pakai yang opaque (ala2 kabur gitu). ;)

    BalasPadam
  14. @Y . Y dan @miSs tyNa ok awak welcome. gembira dapat bantu awak berdua. thnks kritik blog sy. :)

    BalasPadam
  15. Puan Gojes dan Bui Junaidi meriah sangat ea?... hehe.. alright ada masa CKJ tukar. thnks.. :)

    BalasPadam
  16. @Cik Yeanna header ea? CKJ pun rasa macam tu. xde idea lgi nal design yg bru. tapi CKJ akan try bila idea datang. thnk awak... :)

    BalasPadam
  17. @FL blogh0use pening ea background? CKJ pun rasa mcam tu tpi tak jumpa yang sesuai lagi. insyallah akan di tukar nanti. thnks :)

    BalasPadam
  18. Diera Tekikushika dan cik Lily thanks sebab sudi singgah di Kay Jue Blog. CKJ akan ke blog anda sebentar lagi. :)

    BalasPadam
  19. @Fadzmie Mohamad ala2 kabur.. ? ok insyallah CKJ cube nanti. thanks :)

    BalasPadam
  20. wow...!! blink2 gitu..... deno folow sini! :)

    BalasPadam
  21. hurm,, backround kot :P tp, semua oke je maa ^^,


    btw, mekasih sebab sudi bagi kritikan bernas kat blog fya hari tu untuk segmen ni. fya da oter dari atas sampai bawah tau. jemput jengah sambil mengomen entry jugak tau ^^,

    BalasPadam
  22. @FYA PELANG! CKJ dalam proses mencari background yang sesuai ni..hehe :)

    sama2.. i will be there.

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)