Rabu, 29 Februari 2012

Hari kedua

Hari kedua di NI. aku datang lewat hari. Malas nak datang awal. Bukan buat apa pun.  Sebenarnya aku tak de mood nak datang kerja. Bosan. Tension. Tapi nak tak nak kena datang juga sebab tu tanggungjawab aku. Huh.... hari ni aku sambung balik baca buku aku semalam.

                Dalam jam 12 lebih ada akak ni nak keluar. Aku tanya la nak pergi mana. Ingatkan pergi site, tapi rupanya pergi makan. Kawan aku  sibuk suruh aku ikut akak tu. dalam hati aku. Weh, akak tu nak pergi makan. Bukan pergi site! Huhu.. aku tak tau macam mana nak tolak pelawaan dan suruhan dorang tu. aku pun dengan perasaan yang bercampur baur dan berat hati pergi juga la nak buat macam mana. Kawan-kawan aku tu pula pergi site ikut pak cik kat situ. Memang terbaik ar korang buat kat aku macam ni! huhuhu.. :’(

                Akak tu pergi makan dengan sorang abang ni. kali ni aku sempat tanya nama dorang. Kak Nurul dan abang tu tak nak bagi tau pula nama dia. it’s ok aku tak kisah pun. Dalam kereta dorang ada juga la tanya-tanya aku. Tapi kejap je. Lepas tu aku macam da tak wujud da dalam kereta tu. time ni la aku teringat sangat-sangat kat Kak Yatie dengan Abang Zefrull.. huhu. Sedihnyer...!  

                Sejak ada kat NI ni. mood aku bad la.. walaupun dari luaran aku nampak biasa je, tapi dalam hati, hanya Allah je yang tau... huhu.. bila la bos kat NI ni nak ada. Aku nak minta tukar bahagian lain. Ok that’s all. assalamualaikum. 

10 ulasan :

  1. LAMA KAK BUI TAK JENGUK SINI..

    CIAN DIA,TAKDER MOOD YER..KALAU DH TAK SELESA BAIK TUKAR JER..

    BalasPadam
  2. tu la.. memang nak tukar. tapi kena tguu bos datang dulu. skarang ni bos tak masuk office lagi.. huhu... :(



    *p/s : wah kak Bui Junaidi.. gambar profile baru... hehe..

    BalasPadam
  3. HA,AH..NK SHOW OFF MATA BULAT..HAHAHA

    BalasPadam
  4. mesti kay jue rase sunyi kan? yep2, ayu paham...sunyi padahal org ade je kat keliling kiter...

    sgt xsuke keadaan cmtu..huhu

    BalasPadam
  5. saya pon malas nak dtang aal skolah..hahaha~tp terpaksa dtang awal sebab naik bas sekolah..hahaha~

    BalasPadam
  6. Bui Junaidi hahaha.. macam tu pula kaka bui ni..

    BalasPadam
  7. betul tu Ayumi Comot... sunyi.. da la CKJ ni pendiam.. lagi teruk..

    BalasPadam
  8. FarhanahAdzlan : malas sebab ada sesuatu yang membuatkan kita malas.. itu la fasal.. kan? hehe...

    BalasPadam
  9. Hello... visiting here again.. Have a great day everyone.

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)