Sabtu, 11 Februari 2012

Geram..

Assalamualaikum. Rasanya entry kali ni pendek je. Alright. Kat mana ea nak mula. Urm.. (fikir jap review balik pe yang berlaku semalam  +_+) semalam hari last En. Ramlan (staf kat situ) kat office. Lepas tu dia da tak kerja da. May be pencen awal kot. Aku pun tak tau. Tapi meja dia da kosong da. Disebab kan tu, bos ajak pergi sarapan sekali. Masa dalam kereta, dorang bual-bual bos kata bos perlukan seorang staf lagi untuk tolong Kak Yatie. Kesian Kak Yatie banyak kerja. Nak cuti pun susah.  Perrgghh.. seriously aku dengar itu aku geram! Dalam hati aku “hish kenapa lah aku kena sambung 2 sem lagi. Kan bagus kalau lepas praktikal ni tak de sambung belajar lagi. Huhu..”  bukan apa tau, susah nak cari kerja sekarang walaupun result bagus. Tahap kelayakkan untuk masuk kerja pun makin lama, makin tinggi. SPM aku rasa da tak laku da sekarang. Diploma macam suam-suam kuku je.. huh.. poning den mikirkan masa depan.


6 ulasan :

  1. rilex.. situasi kita sama.. haha

    BalasPadam
  2. baru abeh praktikal..sambung ngaji balik..haha..nk kna tmpuh dua sem lg

    BalasPadam
  3. @shahrul ™ so macam mana perasaan anda? lps hbs prakrikal? ok?

    BalasPadam
  4. rsa tension..haha..nk kna ngadap lecturer,pstu nk kna wat report prktikal..huhh..fedapp

    BalasPadam
  5. @shahrul ™ haha.. CKJ pun sebenarnya tak suke nak smbng ngaji balik... tension.. mst practical best kan? hehe..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)