Ahad, 26 Februari 2012

Report oh report

Assalamulaikum. Huh.. dapat juga online malam ni walaupun lambat. Jenuh aku  buat report praktikal aku. Sebenarnya aku nak buat siang tadi. Dek kerna aku da online, gamaknya sampai ke petang aku online. Buku log tu pun da macam tak wujud je. Padahal ada kat sebelah aku je. Hehehe.. :P oleh sebab itu aku kuatkan semangat malam ni (tadi) aku tak on internet dan tekad buat report. Huh.. siap juga separuh. Lagi separuh kena tunggu bahan dan benda baru untuk beberapa minggu dan beberapa bulan akan datang.
                 Jadi, nasihat aku pada mereka yang tengah pratikal macam aku atau bakal menjalani praktikal, buat la report anda bermula daripada bahan atau maklumat yang anda dah dapat sekarang. Jangan tunggu bila da habis praktikal baru nak buat. Merana jiwa terseksa kalbu dan menderita emosi. Sebab report weh, bukan macam kau buat karangan STPM. Ini catatan untuk 100, 200 atau lebih muka surat, yang nak dijadikan sebuah buku. Jadi jangan buat last minute ea. 


Ok, akhir kata daripada aku. Majulah report untuk praktikal.(acam? Ok tak slogan kata tu?) Sekian terima kasih kerana sudi membaca . ^_^

14 ulasan :

  1. bez wat report..seksa jiwa kan,..hihihi

    BalasPadam
  2. Salam kenal... maaf lambat buat junjungan balas...

    p/s : berkenaan shadow tu... sy tak berapa pastilah macam mana nak hilangkannya... sbb sy pun baru jer belajar buat header ni... tu pun yg simple2 jer... maaf yer... ;(

    BalasPadam
  3. eh buat report tu jgn lengah2..t lmbt ssh da nk kejar balik.gud luck!

    BalasPadam
  4. Alamak ! Report tak buad ape pun lagi. Hehehe.

    BalasPadam
  5. salam kenal Masz Sidek... it's ok. saya da jumpa da caranya. thanks ea bagi respon atas soalan yang saya tanya.. >_<

    BalasPadam
  6. Tak nak ! Takde mood lagi. Hehehe.

    BalasPadam
  7. betul juga kan Rashidah Idris , nak buat report pun kena ada mood.. hehe.. :)

    BalasPadam
  8. kesian dia. takpe takpe. df tolong tengok :P hehe

    BalasPadam
  9. hehehe.. thanks Detective Fiqa.. tengok pun da dikira tolong jugak.. hehe.. >_<

    BalasPadam
  10. report mmg memeningkan..btul kn hahah..pija pun tgh prktikal skung ni..rse cm jemu ary2 pndg report jer..lg2 buku log..haha sedap slogan tu ..

    BalasPadam
  11. tau tak pe pyeja 'n'purple.. owh tengah practikal juga? practical kat mana pija?

    tu la tiap2 hari mengadap buku log.. nasib baik ada benda nak tulis dalam tu.. ckj tengah pening plus risau ni... maklumat untuk report lagi 2 bab tak cukup.. huhu..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)