Jumaat, 24 Februari 2012

Kay Jue Blog di DELETE??!!

Benda ni berlaku semalam. Aku tak buat apa-apa pun. Tengah blogwalking kot masa tu. bila nak back balik ke blog aku kuar kenyataan yang sebegini rupa..
Ya Allah! Gelabah + takut + tak tau nak buat apa = nak nangis da aku dibuatnya... (ha.. siap ada formula lagi tu) huhu.. kenapa pula jadi macam ni? bila masa pula aku delete blog aku? Huhu..  jenuh aku tekan link blog aku banyak kali. Bukan kat google chrome je aku cuba. Kat internet explore pun aku cuba. Tetap kuar kenyataan yang sama. Aku da nak nangis da time ni. huhu..

Last-last aku buka balik history web kat google chrome lepas tu tekan kat bahagian new post blog. Nasib baik boleh buka. Lega aku. Hish.. jahat betul la line ni. huhu.. harap benda yang sebegini tak jadi lagi kat aku.huhu.. Assalamualaikum.

30 ulasan :

  1. wa'alaikumussalam. haha.. sabotaj ! :D

    BalasPadam
  2. KALAU KAK BUI KENA PUN MESTI GELABAH..NAUZUBILLAH..

    NI LINK CIK MASZ TU YER
    http://masrinasidek.blogspot.com/

    TRY TANYA DIA K

    PSTTT:
    BERUBAH LAGI BLOG NAMPAK..KAK BUI PUN TGH ADA NIAT NAK MAKE OVER BLOG NI..TP TUNGGULAH..HEHE

    BalasPadam
  3. dulu ayesha pena kena, msj dekat google.. tak sampai sejam, blog da kembali.. :D

    BalasPadam
  4. ciksukaberangan: tu la fasal! gelabah saya dibuatnya.. huhu..

    BalasPadam
  5. thanks kak Bui Junaidi CKJ akan terjah blog dia dan tanya. hehe..

    PSTTT:
    hehe.. dlm proses nak renovate lagi ni kak bui. ok CKJ tggu.. nak tengok.. hehe.. >_<

    BalasPadam
  6. Ayesha Ramlee: awak pun pernah kena macam ni? huhu.. nasib baik blog kembali... kalau tak menangis tak berirama CKJ tau.. huhu..

    BalasPadam
  7. hahaha :D. gelabah bebenau CKJ hahaha

    BalasPadam
  8. owh..Detective Fiqa gelakkan CKJ ea.. huhuhu.. tggu la kalau DF pula yang kena nanti..hehe.. ini kes sabotaj tahu.. hehe..

    BalasPadam
  9. Kwn GBM pun penah jadi mcm ni.. tapi nasib baik last2 boleh bukak jugak. :)

    BalasPadam
  10. GBM: tu la nasib baik... :) ingat kan CKJ je yang kena.. huhu..

    BalasPadam
  11. benda jadi sbb mungkin CKJ sllu spam link kot..macam http:// duk depan..kena buang http:// tuh kalau nak promote blog :)..kalau tak blog kena remove mcam gmbar kat atas tuh..maybe google dah bagi amran tuh

    BalasPadam
  12. yana yani: selalu spam link? .kena buang http:// tuh kalau nak promote blog? huhu.. macam mana tu yana yani? CKJ tak faham.. huhu

    BalasPadam
  13. yana guna paint jer :)..hmm macmana nak terangkan ea..tengok sini jer lah..www.azhafizah.com/2011/12/jangan-letak-link-warna-biru.html

    BalasPadam
  14. yana yani guna paint?? biar betul awak ni??
    ok thanks bg link..

    BalasPadam
  15. @Cik Kay Jue betul la guna paint..alahai..kenapa :)

    BalasPadam
  16. @yana yani hebat ar yana.. susah tu guna paint..

    BalasPadam
  17. @Cik Kay Jue apa yg susahya..conteng2 jer..pastu siap.heehehe..

    BalasPadam
  18. uhui, bahaye btol kalo jd cmni.

    BalasPadam
  19. pernah kena jugak macam ni. nasib baik dapat balik. kalau tak, mau menangis air mata darah tu.. hehe

    BalasPadam
  20. hai cik jue.. untuk transparent header sebenarnya ada banyak cara.. tapi ayesha guna CS3, untuk shadow pulak, semuanya kita yang tentukan designnya.

    header tersembunyi, maybe ketinggian header tak sama dengan dalam Edit HTML..

    home penjelasan ini dapat membantu.

    * untuk tutorial header, ayesha tak buat lagi. ape kata search kat google 'TUTORIAL CARA BUAT HEADER TRANSPARENT'

    BalasPadam
  21. naseb baex lahh . saya pun penah kena mcm tuu .
    bukan stakat gelabah je .
    mcm nak pengsan asenya . hehe :)

    BalasPadam
  22. ish ish
    kalau jadi betul2 apa reaksi kak jue..
    x dpt nk imagine..
    naseb bek google chrome begurau jer tu:)

    BalasPadam
  23. ok thanks Ayesha Ramlee sebab bagi respon atas soalan yang CKJ tny tu. alright CKJ akan search kat google.. :)

    BalasPadam
  24. SunnyFunny : sama la kita... tapi mesti ada sebabkan kenapa jadi macam tu. saya akan cari sebabnya. :|

    BalasPadam
  25. tahu tak pe shark hancur hati.. nak nangis pun ada.. tau! nasib baik ada balik blog ni.

    BalasPadam
  26. insyallah satu hari nanti boleh jadi pro kan yana yani? :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)