Khamis, 23 Februari 2012

Segmen Tambah Follower Tanpa Blogwalking by MD

alright. first sekali thanks to ciksukaberangan sebab tag Cik Kay Jue. (adoi.. rosak bahasa aku) 

 Satu segmen yang menarik yang diadakan oleh MD. siapa yang ingin menambah follwer juga. kilik banner diatas.

 ok. direct kepada apa kehendak segmen. pendapat CKJ tentang 'sistem grouping' , rasanya dalam 10 atau 50 orang dalam satu group da kira ok. kalau banyak-banyak nanti jenuh pula teman nak memollow nye'.. hehe.. 

Di sini Cik Kay Jue mau tag :

46 ulasan :

  1. Assalamualaikum.. Thanks join segmen ni.. InshaAllah.. start 3pm (jumaat 24 feb) dh boleh start follow... Datang blog MD ya.. =)
    btw, md follow sini ^^

    BalasPadam
  2. eh..ingt shark punya nama td..
    upanyer org lain..
    hehe
    br nk perasan.

    BalasPadam
  3. hye ^-^ jalan-2 dan follow blog nie . cantik ! :) dari segmen yg sama .

    http://luvmomoiro.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    BalasPadam
  4. alamak. saya kene tag lahh ^^ hehehe

    BalasPadam
  5. hai cik kay jue (^^)

    mashi dtg dari segmen yang sama..jom dtg ke blog mashi follow .. mashi dh jadi follower blog ni..

    http://hatiberbungaros.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    BalasPadam
  6. salam perkenalan di alam cyber...

    Dari segment yang sama juga....

    I follow...U follow...!!!
    from: adando.blogspot.com

    BalasPadam
  7. mira follow awak...dr segmen yg sama..keep in touch ya..^^
    http://gadismira.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    BalasPadam
  8. shark huhu.. maaf la shark.. nanti kalau ada segmen yang kena tag2 CKJ tag shark ea..

    BalasPadam
  9. Detective Fiqa saya tag awak.. hehe.. kalau sudi meh la join... :)

    BalasPadam
  10. Salam. Thanks for coming dear.. nice blog. SB follow sini from da same segmen. :)

    BalasPadam
  11. thanks yeah mashitah ismail, ~ ADANDO ~ and Amirah Zulhijjah i will be there and follow u all too.. >_<

    BalasPadam
  12. Hi . Awesome blog ~! Done follow u ~ I will always support ur blog . Entry yang menarik ! Chills :*

    http://secret-domokun.blogspot.com/

    BalasPadam
  13. slm...dila dtg follow blog ni balik;)...salam perkenalan...:D

    BalasPadam
  14. salam kenal...ciksu datang terjah sini pula..:)

    BalasPadam
  15. salam kenal juga QasehnyaRania thanks sebab sudi datang terjah di Kay Jue Blog yang tak seberapa ni.. :)

    BalasPadam
  16. time kaseh si daun keladi
    kpd yg sudi ikuti
    blog saya nie
    keep on blogging
    nice decoration,nice story
    for us to share with..

    BalasPadam
  17. follow sini dr segmen yang sama ... !!
    :)

    BalasPadam
  18. hai, sy dh follow awk juga..tenkiu sbb follow sy :))

    BalasPadam
  19. salam perkenalan & hye dear !

    sye dtg dari segmen yang sama [group 2] num 11..jom dtg ke blog iera balqis follow .. iera balqis dh jadi follower blog ni..

    http://kisahhatiherbalife.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    BalasPadam
  20. welcome Cik Saila... thank you juga sebab sudi follow saya balik.. >_<

    BalasPadam
  21. salam ukhwah...salam kenal...keep in touch...k...

    http://cintaqasehsuci.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    BalasPadam
  22. saya datang dari segmen yang sama,,saya dah follow awak,,datang blog saya dn followsaya juga ye :)

    http://iezamin92.blogspot.com/2012/02/segmen-tambah-follower-tanpa.html

    BalasPadam
  23. Hai. hari ni melawat kawan2 dari segmen Dr. Uda vs Ustaz Rock. jom singgah blog saya =) ada SALES hebat !! jom laa tengok mana tau ada yg berkenan =)

    BalasPadam
  24. follow sni dr segmen sama :) cik buaya dr group 2 :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)