Khamis, 23 Februari 2012

Kembar SEBELAS!

Assalamualaikum.Sebenarnya aku baru je balik kerja ni. tengah rehat-rehat dan  keringkan peluh, aku online facebook kejap, hah..  ada  benda menarik lagi kat facebook. tengok ni..

Subhanallah besar  pengorbanan ibu ini. semoga pengorbanannya dibalas dgn sempurna hingga akhir hayatnya Amin~~ 

*p/s : aku SAYANG mak aku. terima kasih kerana telah melahirkanku dan mendidikku menjadi manusia.

12 ulasan :

  1. wah luar biasa. keajaiban banget ya,

    BalasPadam
  2. Fazri memang luar biasa. hebat perempuan ni.

    BalasPadam
  3. sangat luar biasa. teringin. haha. mesti sakit. tapi syahid kan bagi wanita meninggal masa bersalin :')

    BalasPadam
  4. ciksukaberangan wah biar betul awak nak macam ni? memang untung beranak mcam ni. sekali je bersalin terus dpt ramai.. tapi memang sakit la awak.. ini mesti dia buat operation.. tak kan beranak natural kan?

    betul3.. syahid kalau wanita meninggal masa bersalin..

    BalasPadam
  5. ciksukaberangan insyallah.. CKJ doakan.. ciksukaberangan akan dpt anak kembar yang ramai 1 hari nanti.. :)

    BalasPadam
  6. @Cik Kay Jue

    hehe. memang berangan nak anak kembar pun. huhu. amin ! thanks :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)