Khamis, 23 Februari 2012

Spontaneous Thursday*16


1.Susah juga jadi ganjil, selalu terpinggir.

2.Bercakap didalam hati tentang apa yang kita rasa ada kalanya lebih baik daripada meluahkannya.

11 ulasan :

  1. yg pertama... setuju
    yg kedua... kadang2 kene cakap juga bagi orang tu tahu.. yg kebenaran.. tp kalau hal itu mnyakitkan.. rasanya diam lagi elok kot.. haha..

    BalasPadam
  2. ciksukaberangan yang kedua.. betul tu.. kena ikut keadaan..

    BalasPadam
  3. ciksukaberangan ea eh.. awak perasan ea.. malu nyer.. huhu...
    so apa pendapat awak mana lg ok? yg dulu or sekarang?

    BalasPadam
  4. ciksukaberangan iye ke? alhamdulillah.. hehe.. sebenarnya saya pun rasa macam xkena degn background sebelum ni. ni pun tgh try buat perubahan sikit2.. thnks sebab prihatin.. :) terharu pula.. huhu.. :')

    BalasPadam
  5. @Cik Kay Jue

    heeee~ ^_^ tapi ape pun, awak punye shoutbox, button top, dan header.. nampak satu group.. ala...ta reti na cakap la... cartoon die same.. comel. hihi. suke3 ^^

    BalasPadam
  6. ciksukaberangan hehe.. memang cartoon yang same pun awak.. header dengan top button memang sama sgt. cuma size je lain.. hehe.. thanks ea sebab suke. malu la.. hik hik.. >_<

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)