Khamis, 22 Mac 2012

back

Assalamualaikum. Lama juga tak update blog sejak CKJ sakit ni. huh.. Alhamdulillah demam da kebah da. Cuma pening je tak mau hilang. Tak tau la fasal apa. Da penat da CKJ ulang-alik  klinik. Darah pun da ambil sampai 3 kali. Kalau la CKJ ni plastik, habis da berlubang-lubang badan ni.

Time ni la pula lecture nak datang kat office nak buat pemantauan praktikal. Huh.. dugaan  betul. Da 3 hari da tunggu da datang-datang lagi. Tak pe la tunggu je la. Walaupun badan ni bukannye larat sangat. Huhu.

Doakan CKJ ea. :) thanks pada korang yang sudi walking kat Kay Jue Blog ni walaupun tak de entry baru di update. Insya Allah lepas ni da boleh update entry tiap-tiaap hari macam sebelum. :) tak sabar nak blog walking kat blog korang. :)

16 ulasan :

  1. sabar ckj.. cik anis pon hampir 2 minggu baru betul2 kebah..

    BalasPadam
  2. wa'alaikumussalam. yeah3. kebah sikit dah. alhamdulillah. moga sihat selalu terus ! amin~

    BalasPadam
  3. ptutla CKJ senyap sunyi sepi pn...btw, get well soon ya :)

    BalasPadam
  4. muga sihat2 selalu ya..
    kuatkan semangat...^_^

    BalasPadam
  5. LAMA JUGAK CIK KAY JUE DEMAM YER..REST BETUL2 DULU BARU BLOGWALKING LAJU2..*_*

    BalasPadam
  6. AlyNn NyzAa : thanks insya Allah.. CKJ akan bising balik...

    BalasPadam
  7. thanks kak Bui Junaidi ... harap2 macam tu la.. :)

    BalasPadam
  8. hi~ 안녕하세요~~we shall handmade stuff like bags, pouches, key holders and many many more! pls visit us! 감사합니다~~

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)