Sabtu, 31 Mac 2012

Something New will be here

Assalamualaikum. Maaf la tajuk english entry malay. hehehe.. Alright. Sempena bulan April yang akan datang esok, aku akan buat/letak/adakan sesuatu kat blog ni. Benda baru tu juga langsung tak de kena mengena dengan design atau layout blog ni. tunggu dan lihat je la esok ea. harap ada la yang sudi dan suka. kalau tanya aku of cause aku suke. blog aku kan? hehehe.

*p/s : mungkin benda tu tak de ar gempak dan hebat mana. aku je yang kecoh. orang tak kecoh-kecoh pun. 

10 ulasan :

  1. Haruno Hana 하나 : hehehe.. esok jangan lupa bw sini ea.. tengok.. :)

    BalasPadam
  2. woo ! apakah itu ? besok kena mai tengok nie . hewhew :)

    BalasPadam
  3. najibah('; : hehehe.. mai noh jangan tak mai.. :)

    BalasPadam
  4. Salam..nk tengok jg..bukan april fool kan?hehe :)

    BalasPadam
  5. Jahidih Saili : bukan. say no to april fool. maaf la kau nenda tu tak gempak mane..

    BalasPadam
  6. hehehe.. lebih kurang macam tu ar caliph shuriken... :P

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)