Ahad, 4 Mac 2012

Jom Exchange Banner dengan Cik Kay Jue

Jom exchange banner dengan CKJ >_<

Assalamualaikum. ok, hari ini secara rasminya CKJ telah meletakkan banner CKJ di Kay Jue Blog, setelah bertungkus-lumus meng ‘design’ nya semalam hehehe. acam ok tak? First time buat gambar animated guna photoscape.  Mula-mula design dulu guna adobe photoshop. Lepas tu baru guna photoscape untuk buat animated. So, CKJ da ada page untuk exchange banner ni. boleh kilik ‘banner bar’ kat atas tu.  :) diharap ada la yang sudi mau bertukar-tukar banner dengan CKJ. Inilah salah satu sistem bater yang masih digunakan sekarang di dunia blog. Hehe. ok that's all. thanks. >_<


24 ulasan :

  1. wa'alaikumussalam. saya takde. sob~ taktahu nak buat. lagi sob~ :(

    BalasPadam
  2. awak tahu tak, dulu kan. bawah kotak komen ni kan, ada tulis .. em.. saya lupa la dia tulis apa.. tapi lebih kurang macam ni la.. dia ada tulis komen yang dibalas kemudian akan dihantar pada email kita. jadi kita akan tahu kalau tuan punya blog balas komen yg kita tinggalkan dekat blog dorang. kita cuma perlu tick je kotak tu. awak perasan tak? tapi sekarang tak ada. dahla saya jenis pelupa. main tinggalkan je komen dekat blog sape2. huuu~ :( sedih3 ==''

    BalasPadam
  3. dtg culik banner ckj..hihihi...:D

    BalasPadam
  4. cantik je cik kay jue..comel..ayu xpndai bab2 photoshope nih,huhu:)

    BalasPadam
  5. ciksukaberangan: awak.. huhu.. saya tak faham la (sambil garu-garu kepala yang tidak gatal)

    maksud awak Comment moderation ke?

    BalasPadam
  6. NasyaAG: hehe.. patut la tadi dia nyer koding hilang. kena culik rupa nyer.. hehe..

    BalasPadam
  7. thanks Ayumi Comot... senang je photoscape tu.. lagi senang daripada photoshop.. cuba ayu cari tutor pasal photoscape ni.. insya Allah boleh buat.. tak susah pun.. :)

    BalasPadam
  8. bukan. haha. takpelah. saya taktahu nak jelaskan :')

    BalasPadam
  9. ciksukaberangan: maaf sangat2 tak dapat bantu.. huhu..:'(

    BalasPadam
  10. nak curik gak banner cik kay jue.. :)

    BalasPadam
  11. CKJ pun da curi banner Citra NaniZam... hahaha.. :)

    BalasPadam
  12. aik...lum culik g da ilang?hihihi
    dtg kli k 2nd . . .n culik betul2 kali nieyh...hihihi :P

    BalasPadam
  13. hehehe.. gimik je tadi tu.. :P CKJ da curi da NasyaAG punyer.. hahaha.. :)

    BalasPadam
  14. CIK KAY JUE
    KAK BUI PUNYA BANNER MCM ADA PROBLEM LAH..HUHU..
    LEH TAK KALAU KAK BUI MINTAK TOLONG CIK KAY JUE BUATKAB BANNER UTK KAK BUI..BUAT YG SIMPEL2 JER PUN OK..
    LETAK GMBR HEADER TU JER PUN BOLEH..

    KALAU CIK KAY JUE TAK DAPAT,IT'S OK..*__*

    KAK BUI DH AMBIK BANNER YER

    BalasPadam
  15. Bui Junaidi : boleh je kak bui.. juz kak bui kena bagi details fasal banner kak bui dgn pic banner tu.. :)

    thanks ea kak bui sebab sudi letak banner CKJ di blog kak bui :)

    BalasPadam
  16. tukar baner? boleh3.. nanti sy letak banner awk di blog sy..

    BalasPadam
  17. thanks PUTRI LAGU... sebab sudi bertukar banner.. saya letak banner awak kat blog saya ea.. :)

    BalasPadam
  18. Saya sudah letak banner anda di blog saya. Terimakasih sudah berkunjung

    BalasPadam
  19. klw kite nak tempah bole? slalunye tok banner cik kay jue charge berape ye?

    BalasPadam
  20. nak tempah my eyes for shine? boleh je.. tengok jugak pada design macam mana.. kalau ckj charge pun rm 5 paling mahal.. hehe..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)