Selasa, 6 Mac 2012

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

Assalamualaikum. kali ketiga aku join segmen ni. 

aku nak blog aku diktitk sebab aku rasa macam ada yang tak kena la dengan kay jue blog ni. tapi tak tau apa. so apa pandangan korang? silalah  kritik :) 

"Kritikan anda kebanggaan Cik Kay Jue"


46 ulasan :

  1. simple je blog kay jue..
    nice

    BalasPadam
  2. takde ape kot nak dikritik. ok je. tulisan pun jelas bca. sidebar pun kemas. haha. taktahula :p

    BalasPadam
  3. Perfect!!
    Nice blog hehe


    jom pergi blog saya pulak

    http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    BalasPadam
  4. okay cuma terlalu banyak combined warna . colourful :)

    http://eyqahasnan.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

    BalasPadam
  5. cantik blog awak..
    nice.kemas.dan comel la..

    rasanya smua dah ok.

    happy blogging..=)

    ikhlas dr Silent Thinker
    http://safiyahezora.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  6. xde bende na kritik tapi bnde na puji banyak plak,..haha
    blog ohsem !

    BalasPadam
  7. hehe.. colourful sangat ea.. hehe.. thank Eyqa Hasnan sudi kritik Kay Jue Blog.. :)

    BalasPadam
  8. ciksukaberangan tggu jap lagi saya terjah blog awak baca entry.. hahaha... :D

    BalasPadam
  9. thanks Cik Anis sudi exchange banner dgn saya.. :)

    BalasPadam
  10. thanks shahrul... hehe malu pula saya.. :)

    BalasPadam
  11. rasa dh ok dah. chumel je cartoon 2. hihih. nice blog :)

    BalasPadam
  12. Tq sudi singgah ke blog saya...overall blog anda menarik dan sangat mudah untuk loading. Teruskan berblogging ye

    BalasPadam
  13. blog dah sempurna dah bagi mun :)
    awesome !

    jom !
    kritik blog mun . ^_^
    kritik laa puas puas okay . :)

    http://lovemimuviolettaxious.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  14. salam .
    thnks Cik Kay Jue ats saranan nya . ^-^

    bagi sy , blog CKJ dah molek dah ..
    ohsem gitu .

    BalasPadam
  15. nicee blog..teruskan usaha..

    jemput singgah:
    http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  16. Blog kayjue dah perfect dah ! taktahu nak kritik apa hee ^^

    BalasPadam
  17. apa nk kritik ek? comel jep...ade gambor si kecik jambul kuning lagi:)

    BalasPadam
  18. hehe.. Ayumi Comot comel la awa bagi name karton saya tu.. si kecik jambul kuning.. suke2.. :P

    BalasPadam
  19. dtg dr segmen abg ben,
    blog awak..shida se ok je kemas :)

    jom kritik blog shida,
    http://duniakushida.blogspot.com/

    BalasPadam
  20. salam..hmmmmm biasanya blog yg ada background mcm ni agak berat..lbh2 lg kpd pengguna broadband mmg masalah nak loading.. tp mmg cun ar.. jom komen sy
    http://akusijebat.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

    BalasPadam
  21. salam cik kay jue..


    dr segmen abg ben..kiter dh follow..tq sudi komen blog kiter..


    blog cik kay, comel..minat hello kitty ek? comel2..

    BalasPadam
  22. thanks Mohd Billy.. sudi kritik blog saya.. maksudnyer blog saya lambat loading bagi pengguna broadband ke? huhu..

    BalasPadam
  23. thanks charmyiex.. sudi komen blog saya.. hello kitty ea kartoon ni? hehe.. saya tak tau la karton ni karton pe.. nampak comey.. saya letak la kat blog.. :D

    BalasPadam
  24. fisha selesa dgn blog CKJ. hehe. maap la lmbt bls. line berukband xok la. ni pon pkai wifi opis. hehe. fisha berminat nak tukar banner dgn CKJ. da amek tau. hihi

    BalasPadam
  25. salam perkenalan..
    blog yg comel...sy follow cni..cun sgt

    http://hazhatikuxlgkemek@blogspot.com

    BalasPadam
  26. salam perkenalan juga haz hany.. thanks... i will be there.. :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)