Selasa, 27 Mac 2012

Satu Situasi dimana...

Assalamualaikum. Alright. Entry pendek daripada aku.
Satu situasi dimana... Bila time aku punya la rajin dan bersungguh-sungguh buat sesuatu kerja, tak de sorang pun yang kisah atau ambil tahu apa yang aku buat. Tapi bila time aku malas, sambil lewa dan tak de mood yang ok.. hah! masa ni ramai pula yang datang  menegur dan menyapa. hish! 
 situasi ni juga sama macam ni..
*p/s : korang mesti pernah mengalaminya juga kan? -.- apa perasaan korang? 

22 ulasan :

  1. salam.. aah ! sama jugak gan abel . adoii . geram betol . tmbh2 tme xd mood tu . Mai habeh angin taufan :)
    hehe :)

    BalasPadam
  2. HAHAHAHA kelaka jee sebab fiqa selalu tanye kat org ahahaha

    BalasPadam
  3. hahahha.. masa student dulu selalu la.. geram je

    BalasPadam
  4. Salam..sy pun prnah alami situasi sama..tp buat xtau je..hehe..

    BalasPadam
  5. hehehe.. syl tak penah org tnya camtu. agaknya org suka tengok syl berfoya-foya. hahhaa.. syl tak suka study tau. slalu study last minute. malam nak exam tu pulun study sampai pagi. uhukkk.. don try this at home.

    BalasPadam
  6. Detective Fiqa : hehe.. tanya tu tak salah la Df..:)

    BalasPadam
  7. Jahidih Saili : biasanya macam tu la. itu je yang boleh buat.. huhu..

    BalasPadam
  8. Myluv - Syl: mungkin.. kadang-kadang study last minute itu ada kebaikkannya.. betul tak?

    BalasPadam
  9. betul2.. x suka klu jd mcm tu.
    bila kita wat benda yang baik org x nmpk. yg kurang baik jugak org nampak.
    hehe.sabar je la. :)

    BalasPadam
  10. huhu...tau xpe..bengang kot~~ ^^

    jum CKJ join~

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/03/anda-ditag.html

    BalasPadam
  11. AlyNn NyzAa : memang bengang.. :P
    alright i will be there..

    BalasPadam
  12. wa'alaikumussalam. hah! memang! selalu kene!! perasaan? reda jela *dalam terpaksa ==''

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)