Ahad, 25 Mac 2012

Kecilnyer!

Assalamualaikum.hari ni aku mau share something yang da lama da ada dalam simpanan aku. aku tak ingat la dari mana aku dapat benda ni. jum tengok...


Subhanallah! :)

22 ulasan :

  1. subhanallah...kecilnye..

    BalasPadam
  2. keciknya... klo saye kompem xleh bace... hee xD

    BalasPadam
  3. shar90 : tu la.. kena pakai kanta baru boleh baca..

    BalasPadam
  4. subhanallah. kecil je kan dear al quran tue.

    BalasPadam
  5. kecik je?
    serius x pnh tgk :)

    BalasPadam
  6. subhanallah .. =)

    saya pernah jumpe tp besar sikit ..
    kat masjid kat skolh tahun 2009 ..
    masa tu exam PMR . dah jumpe sy pun bawak dewan exam sbb kecik so x nampak ..

    BalasPadam
  7. subhanallah..comelnye...pakai kanta pembesar ni lau nk bce...:)

    BalasPadam
  8. wah awak pernah jumpa Izzah Dejavu? boleh baca tak ?

    BalasPadam
  9. betul AlyNn NyzAa... pakai kanta baru nampak nak baca.. :)

    BalasPadam
  10. aritu sy ada beli satu ukiran kayu, kt dlm tu ada al-quran kecik saiz cmni laa ^^

    BalasPadam
  11. keciknya saiz dia... subhannallah... kecik2 pun tetap kalam yang suci.. jaga baik2 ^^

    BalasPadam
  12. caliph shuriken : wah... macam mana? dia sebiji ke mcam Al quran besar tu isi dia?

    BalasPadam
  13. sy x belek details tapi mmg isi mcm al-quran besar ^^

    BalasPadam
  14. serius ke kecil tu? ahahh osemnya! subhanallah..

    BalasPadam
  15. caliph shuriken : wah.. teringin nak tengok dengan mata sendiri depan2..

    BalasPadam
  16. serius dina kasyah... tak sampai sejengkal pun saiz Al-quran tu.. :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)