Jumaat, 23 Mac 2012

Yeh! Alhamdulillah!

Assalamualaikum. Hari ni aku cuti kerja sebab nak pergi klinik ambil darah. Ini kali yang ke empat darah aku di ambil. Huh.. sakit tau. Huhu. Tak pe la untuk dapat tau result kesihatan aku, aku sanggup. Harap-harap ini kali terakhir aku pergi klinik ni.

Setelah beberapa jam tunggu.(maklumlah aku pergi klinik kerajaan.) aku pun masuk jumpa doktor.
Alhamdulillah darah aku semua da stabil da! Lepas ni da tak payah da jumpa doktor. :) yeh!  Hehehe.
Huh.. memang dugaan.

Alright. Tutup buku fasal sakit. Sekarang ni CKJ nak mula balik story. Hahaha.

Semalam lecture aku datang kat office. Buat penilaian. Huh.. aku tak tau la berapa markah yang aku dapat.  Kata lecture tu, “ saya ingat  saya da salah masuk office tadi.” Iya la sebab kat office masa tu tak de orang. Sebab masa tu masa lunch. Huhu. Lepas tu lecture tengok buku log aku. Adush.. habis la.. da la sekarang tengah tak  banyak kerja. Ada juga la komen  yang aku dapat. Huh.. down aku seketika.

Tak pe la nak buat macam mana. Huhu. Sedih betul. Dugaan..

*p/s : maaf la entry entah apa-apa. Rasa kekok sikit.

10 ulasan :

  1. alhamdulillah dah sihat.. huu~ satu demi satu dugaan datang~ sabar ye... positif ! ^_^

    BalasPadam
  2. alhamdulillah darah dah kembali stabil.take care ye..

    BalasPadam
  3. alhamdulillah. bgs la. tak sbr nk bce entry CKJ seterusny.. same la dgn tmpt prktikal fisha. takde kje sgt sekrg ni tau

    BalasPadam
  4. alhamdulillah Allah masih beri nikmat sihat pada saya. thanks ciksukaberangan.. :)

    BalasPadam
  5. thanks Azhafizah[フィザ]... CKJ kena banyak minum air.. huhu..

    BalasPadam
  6. thanks Dak Fisha.. ada juga orang yang sudi folo entry CKJ.. :')

    tu la bosankan xde keje.. baik tak payah datang kerja.. huhu..

    BalasPadam
  7. alhamdulillah acan ketot... da sihat.. :) thanks..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)