Ahad, 25 Mac 2012

Alaarr...

Malas mula la menyelubungi diri ini. Malas nak pergi kerja esok. Malas bukan sebab malas nak buat kerja. Malas sebab tak de kerja. Membuang masa dengan buat benda-benda yang tak berfaedah kat office tu. Kalau nasib baik adalah Abang Hasif ajak kuar pergi site. Kalau tak, duduk je la kat office tanpa sebarang kerja sampai petang. Huh! BOSAN!

Tapi lagi best duduk rumah. Tolong mak aku uruskan kerja-kerja rumah. Lepastu boleh tengok TV sambil gemokkan badan. Boleh online dengan tenang kat dalam bilik tanpa risau-risau macam kat office. Iya dak?

Ini yang membuatkan aku merindui saat-saat berada di poli. Busy.. busy dengan assignment yang berlambak yang semuanya nak cepat submit. Busy dengan presentation, kuiz, test, lab dan persatuan rakan pusat islam. Lagi bagus macam tu. Huh.. bila la nak habis praktikal ni. (ea eh terpancul pula soalan tu.. hahaha) huh.. that’s all. Assalamualaikum.

*p/s : sesungguhnya situasi mempengaruhi emosi seseorang dalam sesuatu pekerjaan. betul tak?


18 ulasan :

  1. hahaha :) sabar lahh. susah sgt datang je rumah fiqa hehe

    BalasPadam
  2. yesss!!i hate monday sgt2..ahahaha..
    monday slalu nya buat kt rs sgt2 penat..haha

    BalasPadam
  3. actually sya pon malas esok gi skolahh..tp bila pikirkan dh form 5 pegi la jugakk..hahaha~nnti lepas skolah sya merungut nk gi skolah balik..hehehe~

    yeahh..emosi mempengeruhi sesuatu pekerjaan..apabila moodd baik maka baiklahh semuanya kan?hehe~

    BalasPadam
  4. owh, tuan umah ni intern rupanya ^^

    BalasPadam
  5. sama lah kak , tidur lagi best kan kan :) hoho

    BalasPadam
  6. datang rumah Detective Fiqa... ? ok juga tu.. hehe.. :P

    BalasPadam
  7. betul tu FarhanahAdzlan.. memang lepas kita da tak sekolah lagi da, kita akan merungut nak pergi sekolah.. hehe..

    betul3.. mood baik semuanya ok... :)

    BalasPadam
  8. yup caliph shuriken.. intern yang tengah menghabiskan sisanya tinggal lagi 2 bln lbh jer.. huhu..

    BalasPadam
  9. hihi..btul..bila bljr teringin nk kerje..bila keje teringin nk bljr blk kn..hihi

    BalasPadam
  10. hihihi betul tue...kenangan lama mesti mengusik jiwa..

    BalasPadam
  11. dah isnin pun. hikhik.. (selamat berkenalan)

    BalasPadam
  12. ishhh isnin la best keje :)
    slamat isnin..nk ckp kenalan dh ade org nk kenal dh kt ats tu..ehe :)

    BalasPadam
  13. kenangan lama Cik Rose Cute ? kenangan apa? meh la share dengan CKJ..:)

    BalasPadam
  14. Tahu tak pe... Selamat berkenalan juga Myluv - Syl.. :)

    BalasPadam
  15. memang la best kerja HARITH ISKANDAR... tapi kalau datang kerja tak de kerja tak best..

    selamat hari isnin juga.. it's ok.. salam perkenalan.. :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)