Sabtu, 3 Mac 2012

First Doodle Cik Kay Jue

Assalamualaikum. hahaha.. klakar pula nak buat entry ni. CKJ tengah walking kat blog-blog yang baru update entry.. tertiba-tiba terjumpa Tutorial buat Doodle guna paint di blog MD. nampak macam senang cara-caranya. da alang-alang CKJ tak buat apa-apa ni saje la cuba buat. hehehe.. tengok ni..

ok tak? hehe.. agak senget benget sikit. CKJ ni bukannye pandai lukis sangat. kalau guna lukis guna pensel lagi buruk. hehe.. cubaan pertama CKJ. tapi CKJ tak sangka pula menjadi. :P

*p/s : kalau korang nak cuba buat juga Klik link blog MD tu ea. cuba la seronok.hehe..


24 ulasan :

  1. hehehe.. thanks Atie iskandar.. cubaan pertama ni.. :P

    BalasPadam
  2. comellah. menjadi juga even percubaan pertama. saya? huu~ ta jadi. sob~ sob~

    BalasPadam
  3. hehe thanks ciksukaberangan.. insya Allah boleh tu.. :)

    BalasPadam
  4. Cik Kay Jue.. kenapa ye kalau saya tinggalkan komen dekat blog orang, saya tak dapat email kalau orang tu balas mesej?

    BalasPadam
  5. macam tu ea ciksukaberangan..

    apa yang saya faham la dr apa yang awak tanya, awak nak tau yang orang tu da balas komen awak ke belum ea? setahu saya memang tak de.. kena check manual..

    BalasPadam
  6. comel lahh doodle tu .. pandai buat ^^

    BalasPadam
  7. Thanks Cik Pensil... ini cubaan pertama.. alhamdulillah menjadi.. hehe.. :)

    BalasPadam
  8. hehe..pasni dah boleh amik temphan dah ni....cumil <3

    BalasPadam
  9. Alololo, comel nye doodle first trial dye nieyh. Suka <3

    BalasPadam
  10. thanks Ayien Ocaca.. nak ambil tempahan Ayien Ocaca?? uish... CKJ baru je beberapa jam yang lepas belajar buat doodle ni.. masih perlukan latihan dan belajar.. hehehe..

    BalasPadam
  11. wah..comel2..:)..teruskan berusaha yer..sampai jadi badan dia plak.:)

    BalasPadam
  12. comell laa. buatkan df boleh ? :D hehehe

    BalasPadam
  13. thanks yana yani... huhu saya tak tau la nak buat badan dia macam awak buat.. huhuhu..

    BalasPadam
  14. thanks Detective Fiqa... nak buat kan? boleh je.. tapi CKJ kena practice lagi ni.. hehehe.. baru belajar buat kepala.. hehe..

    BalasPadam
  15. Alalalala, kemain comelnya first doodle! Ok la ni sis! Serius bg sy comel!

    BalasPadam
  16. hehe.. Alhamdulillah.. terima kasih Sis AI... atas komen nyer.. :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)