Sabtu, 31 Mac 2012

Ayuh Betulkan Pergerakkan Anda

Alright. perkongsian ilmu hari ini. solat. semua orang solat. tapi betulkah setiap pergerakkan kita dalam solat tu? jum check kalau salah ayuh betulkan.
klik gambar untuk lebih jelas
Semoga solat kita diterima oleh Allah s.w.t. assalamualaikum.

22 ulasan :

  1. insya Allah....moga dapat solat care Nabi..itu yang terbaik:)

    BalasPadam
  2. ada gak sstgh org yg xdpt buat pergerakan trutama tahiyyat akhir tu..yg tu, xpalah kan..

    BalasPadam
  3. betul tu Jahidih Saili.. ada sorang kawan saya pernah mengadu yang dia tak dapat buat pergerakkan tahiyyat akhir dengan betul. kaki dia da keras. huh.. tapi seelok-eloknya dia kena usahakan buat kan?


    entah la.. saya tak tau nak cakap mcam mana. ilmu saya tentang ni tak tinggi lagi. masih menuntut lgi ni.. tapi kalau dr kecil lagi da didik mesti pergerakkan solatnya sempurna.. betul tak?

    BalasPadam
  4. tq for sharing..kadang2 kita tak perasan benda2 macamni..

    BalasPadam
  5. thanks share ^^ hehehe
    baru fiqa tau =.= yg sujud tuu

    BalasPadam
  6. welcome sis92.. betul tu.. terlepas pandang kan? :)

    BalasPadam
  7. ohh. yang ni best2 :) terima kasih share.. hehe...

    BalasPadam
  8. terima kasih kerana berkongsi info ini :-)


    ps: like di link yang ada dalam entry 'pancing' :-)

    BalasPadam
  9. thanks for sharing...sharing is caring :)

    BalasPadam
  10. moga solat kita diterima Allah...

    BalasPadam
  11. welcome delarocha...

    ps: ckj saya da like da.. :)

    BalasPadam
  12. insya ALLAH.. same2 la kita memperbetulkan cara solat kita.. ;)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)