Selasa, 6 Mac 2012

Sesuaikan Diri

hari ni tak sama seperti hari-hari lain. Hari ini aku keluar ikut Abang Hasif pergi site bersama 2 orang lagi kawan aku, Jangut Emas dan En. Zack. Thanks juga pada Hannan Putra Luchador sebab tinggal kat office dan bagi aku ikut dorang hari ni. hehe.. banyak juga kawasan ibusawat yang kiteorang pergi. Abang hasif pun banyak bagi maklumat fasal ibusawat dan lain-lain. Syukur Alhamdulillah aku semakin dapat sesuai diri kat bahagian NI ni. :) (tapi kadang-kadang teringat juga kat akak-akak dan abang-abang kat planner :'( ) Assalamualaikum. 

*p/s : kat sini susah la nak dapat sehari untuk pakai baju kurung.. huhu.


10 ulasan :

  1. Detective Fiqa : sebab kat bahagian NI bahagian pemasang kabel atau pun lebih dikenali UniFi.. banyak kerja luar.. :)

    BalasPadam
  2. cubela pakai bju kurung..koyak rabak kot nnt baju tuh,huhu:P

    BalasPadam
  3. thanks ciksukaberangan.. you too yeah... have a nice day dear.. >_<

    BalasPadam
  4. Dapat dok kt unit yg byak keluar, mmg tak dpt lgsung nk merasa pkai baju kurung. hehehe.

    BalasPadam
  5. Rashidah Idris : betul3.. tapi tak keluar pun.. bosan.

    BalasPadam
  6. @Cik Kay Jue
    Hahaha. Tuh lar pasal. Nanti pakai baju kurung, tyme tuh plak lar keluar.

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)