Ahad, 1 April 2012

Untuk Acik Ita :)

Assalamualaikum.hehe. Da bulan April. Alright,  nampak lencana/logo/sticker  di sebelah atas kanan anda? Di side bar Kay Jue Blog.  Tu pernambahan pertama untuk Kay Jue Blog. Idea asal oleh CIKSUKABERANGAN. Thanks a lot to her. Atas idea beliau CKJ dapat idea buat design benda tu. Thanks awak! Ada sesuatu yang akan saya beri awak nanti. :)

Alright berbalik pada tajuk entry. Masih lagi ada kaitan dengan lencana  (aku panggil benda ni lencana ar) kat sebelah ni. Semalam lepas da buat lencana ni untuk Kay Jue Blog aku buat pula untuk group-group dakwah kat FB juga untuk FB aku juga, tapi design dia lain sikit ar. Then, tag kawan-kawan yang aku rasa patut. ni dia lencana untuk Facebook.
aku tak letak tanda. siapa nak ambil, dipersilakan. :)
Aku tag acik. Lepas tu acik kata dia nak lencana ni satu. Aku no hal je nak buat untuk acik. Memang tengah bosan pun. lagipun benda tu banyak aku buat. Hehe.. jum tengok acik pun lencana aku buat.

Acam ok tak? Aku cemburu pula aku tengok! Hahaha. Thanks Acik  sebab menghilangkan kebosanan CKJ >_<  

17 ulasan :

  1. nice.. kreatif ke arah positif ^^

    BalasPadam
  2. cantik3 ^^ tak pernah terfikir nak buat bentuk bulat. huhu. anda kreatif ^_^ alhamdulillah~ ^____^

    BalasPadam
  3. wa'alaikumsalam...

    wah..dah siap buat entri..acik lum buat agi...huhu...

    acik yang patut ucap terima kasih..

    (sekali lagi)
    syukran jazilan ya ukhti..

    BalasPadam
  4. thanks ciksukaberangan.. idea datangnya dari Allah.. nanti saya buatkan satu untuk awak nak? itu bendanya yang saya nak bagi... :D

    BalasPadam
  5. Scya Lollita : me too.. iluvislam. that's why is i created it.. :)

    BalasPadam
  6. thanks Azhafizah[フィザ].. awak buat lagi cantik.. saya ni tak de la pro macam awak.. :)

    BalasPadam
  7. ea eh... Acik Ita ... hehe.. welcome acik.. :)

    BalasPadam
  8. ciksukaberangan : urm awak boleh beritahu saya tak design macam mana yang awak nak.. sebab saya tak de idea.. :P

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)