Rabu, 4 April 2012

Wordless Wednesday*21


21 ulasan :

  1. gulp too much msg..
    klasik fon ckj hehehehe

    BalasPadam
  2. amboi ... kalau simpan msg byk2 camni confirm xkan double read, terus empty msg je, ahaks!

    BalasPadam
  3. fi lagi bnyk dkt 2000 mcg...simpan agy..hehe :)

    BalasPadam
  4. haha , mun na dkat 3000 . ptut laa hangpon jem bila bwak kedai :P hehe

    BalasPadam
  5. haha. same la dgn fisha. lupa nk delete mcg..

    BalasPadam
  6. itu unutk satu hari ker..
    hehe
    bnyak tue.

    BalasPadam
  7. Anumdan ciksukaberangan : hehe tu la fasal..

    lupa nak padam.. semalam baru teringat nak padam.. huhu... :D

    BalasPadam
  8. hehehe... memang banyak.. ckj sendiri pun tak sedar dah banyak tu mesej yang tak dipadam Cik Anis... :P

    memang klasik... dan.. da tak berapa betul.. hahaha.. :P

    BalasPadam
  9. hehehe.. memang tak ar nak double read ✿ pink velvet ✿... haha.. betul2.. seperti gambar diatas.. terus empty mesej je.. ahaks! :D

    BalasPadam
  10. hehehe.. Syarafi[skyforce331] sebenarnya da 600 mesej yang tak di padam.. tadi disebabkan handset CKJ limit hanya 600 mesej, dia padam masej-mesej selebihnya secara automatik... >_<

    wah.. ada 2000 mesej tak padam? dah lembab ke sistem loading handphone?

    BalasPadam
  11. wah2.. CikMunBlogger nyer lagi banyak.. hehe... sampai jem handset cik mun..

    BalasPadam
  12. bukan untuk sehari la shark.. patah la jari CKJ sampai 487 mesej sehari.. may be mesej-mesej ni adalah dikumpulan selama sebulan di inbox.. haha.. :P

    BalasPadam
  13. hihi. same tapi tak serupa. :P

    BalasPadam
  14. same tak serupa anNaqia? hehe.. tak pe yang penting same.. hehe..

    yeay! ada geng lagi. :P

    BalasPadam
  15. Cik Kay Jue : hehe. saya tak suke save msj byk2. habis baca, trus padam. tkot orang lain baca.. privasi >,<

    BalasPadam
  16. hehehe.. macam tu pula gayanyer ciksukaberangan... CKJ ni jenis yang handset tak kisah sangat dengan handset tu... kadang2 siap simpan dalam almari lagi.. last2 tak jumpa..

    hehe.. disebabkan tu la mesej inbox tu jadi banyak macam tu.. lupa nak padam.. hehehe.. :P

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)