Sabtu, 21 April 2012

Order dari...

Assalamualaikum. Hari Rabu lepas, CKJ dapat order daripada Miss Iera, yang mau CKJ buatkan banner untuk blognya. Syukur Alhamdulillah dengan feedback yang Miss Iera beri, CKJ berjaya menyiapkan bannernya dalam masa 1 hari mengikut cita rasa dan kehendak Miss Iera. Ni la dia banner untuk Blog Miss Iera.
Syukur Alhamdulillah.. CKJ dapat komen yang positif dari Miss Iera selepas dia tengok banner ni >_< . Terima Kasih Miss Iera sebab sudi menggunakan perkhimatan saya. :)
*Tempahan masih dibuka. >_<*
Jangan lupa skodengan blog Miss Iera ea..

32 ulasan :

  1. datang dari blog lana,, happy blogging,, folow here :D

    BalasPadam
  2. waaahh! hahaha . mekaseh ye kak ! da la tolong kite bwtkan banner . siap promot blog plk tu .hehek . terharu :')

    BalasPadam
  3. Salam...spt biasa, mantap!!! :-)

    BalasPadam
  4. comel3...nak jugak boley?hehe

    BalasPadam
  5. terima kasih Azhafizah[フィザ].. ni pun tengah belajar lagi.. :)

    BalasPadam
  6. Thanks kak Aini Yunus..nak? boleh je.. tapi yang ni kena tempah...

    BalasPadam
  7. comey! suka dgn banner tu!!cute sgt... :D

    eh over mcm buat kt chahaya plk.. -.-

    BalasPadam
  8. terima kasih Hani Shaa... ckj buat berdasarkan apa yang Miss Iera nak.. itu la jadi nya.. :)

    BalasPadam
  9. hebat2..siap gerak2..xreti saya nak buat nya..hehe

    BalasPadam
  10. tak de la sehebat flash dab swf format Si Jagung.. boleh belajar untuk buatnyer.. :)

    BalasPadam
  11. Pergh.. Comelnya.. Satu hri nnti serius nk mnuntut ilmu mcm mna buat ala format .gif gitu.. Sbb agk kagum la. Dlu mmber prnh buatkn, tp bkn blog tp DeviantArt la, slah satu website lukis.. Hehe!

    BalasPadam
  12. wahhh pandai nyerr ckj buatt. fiqa nakk jugak tapi tak retilahh

    BalasPadam
  13. smoga trus meriah dgn order2 baru ^^

    BalasPadam
  14. Cunnya banner tu. Nanti boleh saya hire plaks :)

    p/s: Bakal menggegarkan dunia blogger pada 30 April 2012: RahsiaSocialBookmarking.com
    Rahsia Jana RM45,000 dari laman komuniti!

    BalasPadam
  15. Terima Kasih Sis AI... boleh je tuntu ilmu ni.. tak susah pun.. :) wah sis Ai ada deviantArt? nak tengok boleh? hehe..

    BalasPadam
  16. thanks Detective Fiqa... ini pun baru je belajar sikit.. alhamdulillah.. da boleh buat duit poket..:)

    boleh belajar la df.. banyak tutor kat internet.. cer seacrh google.. :)

    BalasPadam
  17. caaaaaaaaaaaaannnnnnttttttiiiiiikkkk >,< huhu ^^

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)