Selasa, 17 April 2012

detim

Assalamualaikum.Selamat pagi bloggers. hehehe. tak de benda pun sebenar  Cuma CKJ saje mau share gambar berdialog ni untuk suka-suka.may be ada yang da pernah tengok. Tapi tak pe just sharing. CKJ terjumpa kat wajah buku. tak ingat bila dan fb mana. huhu.. 


*p/s : agak-agaknya ada maksud tersirat tak disebalik gambar comel ni? hehe..

24 ulasan :

  1. comelnya.. tp x dpt maksud dia

    BalasPadam
  2. dating ye......nak jugak...hehehe

    BalasPadam
  3. alalala cutenya

    BalasPadam
  4. nak dating boleh azam.. dating dengan isteri.. haha.. :P

    BalasPadam
  5. syiela dan Citra NaniZam : comel kan? buat kita tersenyum di pagi hari... >_<

    BalasPadam
  6. comel nyerr , kecik2 da pndai detim . hehehee ^_^

    BalasPadam
  7. Hahaha! Yg ikut kfahaman sy, bru budak2 dh pndai nak detim, haha!

    BalasPadam
  8. COMEL..KECIK2 DH PANDAI PG DETIM YER...GIGIT BARU TAU..HAHAHA

    BalasPadam
  9. hehe. cute. ^^ apa maksud tersiratnya?

    BalasPadam
  10. Hani Shaa, Sis AI : tu la kecik2 lagi da pandai.. hish... hehe..

    BalasPadam
  11. memang cute kan Eein Azryn? hehe.. maksud tersiratnya.. insya Allah entry ada dlm mlam ni.. hehe..

    BalasPadam
  12. ewa ewah..kecik kecik dah pandai nak detim ye adik sayang..

    BalasPadam
  13. Salam..comel je budak ni kan..sbnrnya budak kecik tak tahu apa2 melainkan apa yang diajar dan dilihat. budak2 begitu jujur, kalau budak dalam gambar ni betul2 pandai cakap macamni, inilah bentuk asuhan yang dia terima :)jadi, ibu bapa boleh bermuhasabah :)

    BalasPadam
  14. apa ek maksud tersirat ni? tgh blur2, huh...

    BalasPadam
  15. saya setuju dengan pendapat Jahidih Saili... betul tu bagaimana perangai dan sikap anak-anak berasal dari asuhan dan didikan ibubapa yang mencorakkan personaliti mereka sekarang... :)

    BalasPadam
  16. hehe insya Allah nanti ckj buat entry ye caliph shuriken..:)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)