Isnin, 23 April 2012

Subhanallah! bertuahnya hamba Allah ni!

Assalamualaikum. Hari ckj mau share benda menarik lagi! Mungkin ada yang da pernah tengok. It's okay. sekadar berkongsi kepada mereka yang belum pernah tengok. :) Ckj terjumpa gambar ni di wajah buku, dalam group-group islamic. sayangnya ckj tak ingat kat group mana ckj jumpa gambar ni.
Subhanallah! bertuahnya hamba Allah yang empunya ibu jari ni. Ada nama Allah pada cap jarinya. Lepas ckj tengok gambar, secara automatiknya ckj pun check ibu jari ckj. hehehe..Mana ler tau kot-kot ada ke macam tu... kan? ok da check da. Tak de.. huhu. 

*p/s : Cer korang check.. ada tak pada jari korang? :P

36 ulasan :

  1. Salam..oh..tak prnh tgk lgi ni..hehe.

    akak pun automatik tgk jri sndiri ni,hehe. nmpk nama sndiri la kjue, puih, nmpk ngt mnipu,hahaha.

    lingkaran dijari, slh stu yg mlmbgkn kekuasaan Allah..tiada manusia yg mmliki lingkrn yg serupa ant keduanya, walaupn kmbr siam.. dgn ciptaanNya ni lah, bnyk faedah kita dapat, terutama bg pihk berkuasa, untuk digunakan dlm kerja2 pengecaman identiti..

    pa aku mengarut ni?hahaha,mf kjue,hehehe

    BalasPadam
  2. sy pun cek jgk..haha..kene jga tagn tu bek2..:P

    BalasPadam
  3. xada pun..hehe berpinar mata check... ^_^

    BalasPadam
  4. tengah dok sebok mebelek ibu jari ni huhuhu

    BalasPadam
  5. Nak check mcm mana ni sis, berpinar mata sy! Halus cap jari ni! Haha! Apapun, cap jari kita ni kalau takde kalimah pun, takpe la.. Cap jari ni sndiri dh mnunjukkan kuasa Allah.. At least kita ada cap jari, haha!

    BalasPadam
  6. bertuah pemilik ibu jari tu. 1 dalam berjuta-juta manusia.

    BalasPadam
  7. YA Allah..untungnya org tu kn..
    btw ckj xnmpk la ad ke x..hurmm

    BalasPadam
  8. uih kak Tinta Lana ni.. terkezut ckj.. tetiba pula ada nama ckj kat jari akak.. hahaha..

    betul2... ckj setuju! mana ada akak mengarut.. hehe.. :P

    BalasPadam
  9. sebab ada la azam.. habis tu gambar tu tak kan la rekaan? hehe..

    BalasPadam
  10. hahaha tu la iedchan.. kalau boleh semua pemberian Allah tu kita kena jaga sebaik dan semampu yang mungkin.. :)

    BalasPadam
  11. hehehe.. bertuahkan hamba Allah ni Ckin Kembaq?

    BalasPadam
  12. hehe.. memang susah nak tengok... betul tu Sis AI.. yang penting kita ada cap jari kita sendiri! haha.. :)

    BalasPadam
  13. tau tak pe Dalila Diela.. memang bertuah pemilik ibu jari tu.. :)

    BalasPadam
  14. memang beruntung orang tu coklat susu.. hehe.. memang susah nak nampak.. kecil sangat..

    BalasPadam
  15. Wow..hebat..subhanallah..dah cek, sy pun xda jg..hehe :)

    BalasPadam
  16. KAK BUI TERUS TENGOK IBU JARI TP TAK JUMPA PUN..MMG TAK BERTUAH..HIHIHI

    BalasPadam
  17. adeh caliph shuriken.. macam confiden je jawapan.. last tak de.. ok.. haha.. :)

    BalasPadam
  18. memang hebat kuasa Allah Jahidih Saili... sama la kita ckj pun tak de.. hehe.. 1 dalam sejuta..

    BalasPadam
  19. Bui Junaidi ; hehehe... tu la terus tengok ibu jari.. kot ada tapi kita tak perasan kan? hehe... tak de..:)

    BalasPadam
  20. bertuah sangat2 . ini laa kuasa Allah... :)

    BalasPadam
  21. untung3... try scan ibu jari. kot2 ada~ :D

    BalasPadam
  22. yup kuasa Allah. memang menajubkan Hani Shaa bila Dia tunjukkan kekuasaanNya...:)

    BalasPadam
  23. hehehe memang untung ciksukaberangan... try la mane tau ada.. hehe..

    BalasPadam
  24. Check jangan tak check.He2

    BalasPadam
  25. hehe acam FEDO.. ad check ka? ada tak?

    BalasPadam
  26. salam kenal.. ogyep pun tengok gak... berpinar bijimata... x de gamaknya...

    BalasPadam
  27. salam kenal ogyep yummy mellow.. :) tu la... ckj pun masa mula2 tu puas juag tenung2 jari.. xde.. hehe..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)