Sabtu, 7 April 2012

Siapa Nak...

Assalamulaikum. Insya Allah ini entry terakhir daripada CKJ ... :'( 

hahaha.. entry terakhir untuk hari ni. Lepas ni CKJ mau balas kunjungan dan komen-komen korang. >_< 

Alright sempena dengan Birthday CKJ hari ni, CKJ dengan bermurah hatinya mau buatkan/ beri Sticker free untuk korang.. ada sesiapa yang sudi/ nak CKJ buatkan sticker? huhu.. 

CKJ akan limitkan untuk 10 orang terpantas yang tinggalkan jejak korang di ruang komen entry ni. korang taip macam ni 'saya nak >_<' then tinggalkan juga email/ fb atau yang seumpama dengannya untuk memudahkan CKJ contact korang. :)

Ok, Acara bermula sekarang dan berakhir setelah cukup limit. >_<
harap adalah yang sudi tinggalkan jejak ya.. :)

~NEW UPDATE 8 APRIL 2012~
ok da cukup 10.. thanks  >_<

47 ulasan :

  1. wa'alaikumussalam. wah3.. bestnye :D untung... huhuhu... moga diberkatiNya selalu dan dimudahkan segala urusan. amin >,< kita sebaya kan? tapi bday awak dulu.. hehe...

    BalasPadam
  2. xtaw la terpantas ke x. just try jer..hehe
    saya nak < dalilah_bbc@yahoo.com >

    btw, hepi besday to CKJ. semoga panjang umo dan dimurahkan rezeki slalu.

    BalasPadam
  3. sannah helwah ya ckj..moga panjang umur murah rezki selalu...
    cara ckj ni lain dari yg lain..hehe..suke3..

    BalasPadam
  4. saya nak lah! walaupun sy xtau sgt ape gune sticker tu. huhu.

    BalasPadam
  5. happy bithday! semoga murah kehidupan anda sentiasa diberkati ;)

    tak tahu la dpt ke x. try saja ;)
    saya nak

    fb-eno_zany88@yahoo.com

    BalasPadam
  6. saya nak >_< !
    hm pasal Fb nanti fiqa add okay ^^

    BalasPadam
  7. fb ngan email same.
    naqieyz_frog@yahoo.com

    BalasPadam
  8. saya nak >_<

    email : bloggergirl84@gmail.com

    happy birthday kak =)

    BalasPadam
  9. dh ramai reply utk sticker ni ^^

    BalasPadam
  10. Eid milad sa'idah, happy bfday n selamat hari lahir ckj..mg bahagia dlm kehidupan di dunia dan akhirat..amiin.. :)

    BalasPadam
  11. saya nak >_<
    beyond_ability@rocketmail.com
    fb and blog same jek..
    kiter budak baru,so nk la.. :)

    BalasPadam
  12. hehehe.. thanks ciksukaberangan... Amin~~

    yup kita sebaya.. >___< saya akan tunggu bday awak datang .. hehehe

    BalasPadam
  13. thanks Dalila Diela... sebab sudi menyertainya.. >_<

    thanks for wish my birthday.. ^_^

    BalasPadam
  14. thanks kak Aini Yunus for wish...

    lain dr yang lain? hehe.. tapi tak dapt sambutan sangat la kak.. huhu..

    BalasPadam
  15. thanks kak Aini Yunus for wish...

    lain dr yang lain? hehe.. tapi tak dapt sambutan sangat la kak.. huhu..

    BalasPadam
  16. la macam tu pula anNaqia.. thanks sebab sudi sertainya.. >_<

    BalasPadam
  17. thanks Ainur Hamzah... wish my birthday.. >_<

    awak dapat la! >_< thanks juga sebab sudi sertainya..

    BalasPadam
  18. alright thanks Ayesha Ramlee sebab sudi sertainya.. >_<

    thanks for the wish.. :)

    BalasPadam
  19. huhu... tak de la ramai sangat caliph shuriken... kurang sambutan.. huhu..

    BalasPadam
  20. thanks Jahidih Saili... wish my birthday.. :)

    amin~~

    BalasPadam
  21. thanks minah sEmpooOT sebab sudi menyertainya.. alright.. nanti ckj buatkan ea.. >_<

    BalasPadam
  22. sy xnk sticker tu,nak cik kay jue boleh??:P

    >.<

    BalasPadam
  23. Cik CKJ.Saya nak.

    Email-norzie_hany@yahoo.com

    Tq

    BalasPadam
  24. 'saya nak >_<'

    nas_success91@yahoo.com

    p/s : awesome! dapat gak..hehe

    BalasPadam
  25. Bedday ckj sama bgd ayah cik anis !! saya nak >_<

    fadliyanamajid@yahoo.com

    nak
    nak
    nak
    ^^

    BalasPadam
  26. Nie email akak ya...

    Cik Rose Cute

    che_rosliza78@yahoo.com

    BalasPadam
  27. asraf osman : hehehe.. boleh.. kan awak da dpt da? bukan kita rakan blogger? hehe.. :)

    BalasPadam
  28. Thanks kak Norzie hany.. sebab sudi sertainya... >_<

    BalasPadam
  29. maaf la kak Bui Junaidi.. ckj tetapkan limit takut tak sempat nak siapkan banyk-banyak.. huhu..

    BalasPadam
  30. sorry ckj..br sempat on9..huhu..ni email...azy_gadis@yahoo.com..
    tq syg;)

    BalasPadam
  31. da lebe 10..haha..papon..hepi belated besday Cik Kay Jue...may your wishes come true..however, Allah know the best..(^_^)..

    BalasPadam
  32. Thanks Si Jagung for wish.. :)

    Insya Allah.. :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)