Khamis, 12 April 2012

Korang nak tak makan kalau...

Assalamulaikum. . aku ada benda menarik mau share. fasal sotong. hehe maaf la video bahasa asing.. korang tengok je la video ni dan perhatikan..


*p/s : urm.. korang nak ke makan sotong tu ? 

20 ulasan :

  1. x sanggup tgk .. geli lahhh

    BalasPadam
  2. Salam

    Sotong yg makan idup2 tu kan? hehe. Akak ase ni ok lagi kot. coz ia diserve dalam keadaan yg lebih bersih, wlaupn geli geleman melihatnya.

    Ada satu tu, akak tak ingt bintg apa, tpi mcm gamat, kt oversea la. Dah la lembik lenyek minatang itu..pahtu, badannya bila ptg dua,penoh dakwat ungu itam..adui, ni ase mcm nk muntah,hahaha

    BalasPadam
  3. tenet slow pulak nak tengok..hrp2 xputus selera kalau tengok

    BalasPadam
  4. wa'alaikumussalam. memang takla~ :D

    BalasPadam
  5. eeeeee

    wa dah lah ngah kenyang mencekik pizza , tengok benda alah ni bjoget2 pulak beliau

    -,-

    BalasPadam
  6. haha.. maaf la kak ieda... ckj sedar mau berkongsi huuhu..

    BalasPadam
  7. iye ke kak Tyntha Lana.. memang sah la ckj tak kan tengok.. hehe.. macam tu pula dah di potong dua.. hish.. macam2 la..

    BalasPadam
  8. huhu.. it's ok Azhafizah[フィザ].. harap2 awak tak putus selera bila tengok.. maaf tau.. huhu

    BalasPadam
  9. hehe squidward la tu Detective Fiqa... tapi ni real version punya.. hehe..

    BalasPadam
  10. huhu.. macam tu pula sis92.. maaf sangat2 tau.. huhu

    BalasPadam
  11. gAdis inkAyz : sama la kita.. masa ckj 1st time tengok video ni pun macam tu juga..

    BalasPadam
  12. dia bubuh cecair apa tu sampai berjoget-joget pulak sutun tu >.<

    BalasPadam
  13. tak tau la nanad.. may be sejenis cuka kot..

    BalasPadam
  14. nurul syuhada : hehe.. tau tak pe.. macam hidup balik sotong tu..

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)