Selasa, 24 April 2012

Dua bab


Assalamualaikum. Masuk minggu ni tinggal lagi lebih kurang 3 minggu saja lagi aku nak habis praktikal. Kemarin aku saja ler tengok report aku. Adeh... lagi dua bab tak cukup. huhu..pening kepala aku. Kalau sampai habis praktikal pun still tak dapat juga, nampaknya kena pandai-pandai la cari dan ambil bahan-bahan dari mana-mana sumber. huhu.. risau pula jadinya bila aku fikirkan. Payah juga praktikal ni walaupun tak de assignment, presentation, test dan lain-lain yang spesis denganya. Nak tak nak kena buat juga.huh! ok. tak pe aku tau apa nak buat sekiranya itu berlaku walaupun aku masih blur-blur daripada mana aku nak ceduk bahan untuk dua bab tu. hish... Wish me luck tau.. hehe.. :)

24 ulasan :

  1. gdluck ckj. dah lame dah kita nak bes praktikal kan. hehehe

    BalasPadam
  2. praktikal katne tu ckj? kte dulu pun mcm tu time nak kena hntr report baru kalut nak buat.huhu.. dah boleh prepare mna yg patut.cari bahan siap2 :)

    BalasPadam
  3. selamat berjaya ckj ..

    semoga dipermudahkan semua urusan . amin :)

    BalasPadam
  4. wktu zman sy dulu, last day ada presentation.. ketua2 dept nk tau apa yg dh kita blajar kt setiap dept ^^

    BalasPadam
  5. Thanks Dak Fisha.. good luck untuk fisha juga..


    betul tu.. tak lama lagi dah nak habis da.. lagi beberapa minggu..

    BalasPadam
  6. Kt KL BungaTulip... hehehe thanks atas nasihatnya.. nak cari bahan macam mana.. tak de bahan... huuhu..

    BalasPadam
  7. caliph shuriken: uih.. menankutkan.. harap2 ckj nyer tak de..huhu

    BalasPadam
  8. wahh wahh kat mana tuu. :D hehehe. gambatehh yee

    BalasPadam
  9. chayoookk ckj :)
    insyaAllah ckj boleh buat ;)

    BalasPadam
  10. Thanks coklat susu for wish.. Insya Allah dengan izin NYa... :)

    BalasPadam
  11. Gud luck Sis CKJ! Kasi pulun hbis2 sis! InsyaAllah usaha tu akn dpermudahkn lg! Usahaa!^^

    BalasPadam
  12. wa'alaikumussalam. yeahh! chaiyok3 ^^, moga dipermudahkan... aaamiin :D

    BalasPadam
  13. Salam..good luck ckj..ckj boleh!! :)

    BalasPadam
  14. Thanks Sis AI for wish.. i will try my best to get it.. :)

    Insya Allah semoga dipermudahkan..amin~~

    BalasPadam
  15. 3 minggu lg? wah..x lmbat je lagi.
    bestnye. tu la, semua benda ada cabarannya.

    BalasPadam
  16. yup Dalila Diela 3 minggu lagi.. :) best la juga.. :)

    tu la.. nak tak nak kena hadapi nya juga... kan? thanks.. :)

    BalasPadam
  17. best of luck. praktikal latihan industri ke?

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)