Rabu, 4 April 2012

Kasut punya Tali Ikat..

Assalamulaikum.hehehe.. acam pening-pening tak baca tajuk entry ni? saje je terbalik-terbalikkan perkataan :P alright berbiaca mengenai terbalik-terbalik dan pening-pening, CKJ mau kongsi tentang fesyen/ cara ikatan tali kasut. Mungkin ada yang dah tau. tapi CKJ baru jumpa. Huh..  dah lama cari macam mana cara dorang ikat tali kasut dengan macam-macam corak. Akhirnya jumpa di blog Yana Yani, CKJ jumpa benda ni.. :) Thanks ea Yana. >_<. Baiklah jum tengok cara-cara mengikatnya..







Banyak lagi sebenarnya.. tapi ini yang termampu. kalau mau lagi banyak style, search google atau lain-lain. Banyak sangat CKJ jumpa. macam-macam. try la search. :)

*p/s : ada siapa-siapa yang da cuba da? CKJ tak punya kesempatan lagi nak cuba.

Info sebenar daripada : yana yani

28 ulasan :

  1. suke A & B.. menarik..hehe..nice info..

    BalasPadam
  2. Salam. hehehe, zmn sekolah dulu, akak salu buat yg C,F dan K.

    Nice sharing dik. akak pn tak prnh tgk gmbr2 ni :)

    BalasPadam
  3. fi pun suka a da b menarik arr!!..hehe :)

    BalasPadam
  4. anum suka yang mudah
    sahaja

    BalasPadam
  5. mcm2 jenis ikatan kasut ade.. cume thu tk thu nak ikat jew..hehe.. :P

    BalasPadam
  6. dah lama tak pakai kasut bertali sejak tamat sekolah menengah nie.... hehe

    BalasPadam
  7. kasut shark xdek tali...
    so xyah susah2 nk pk ikat cmner:p
    hehe

    BalasPadam
  8. Saya langsung xpernah ikat tali kasut mcm dlm gmbar2 tu..hehe..mmg kreatiflah..

    BalasPadam
  9. thanks Dak Fisha... lame tak nampak.. hehe..

    CKJ pula suka B, c dan f.. hehe..

    BalasPadam
  10. kak Tyntha Lana... hehehe... wah.. kak lan da lama da tau cara-cara nak ikat tali kasut macam ni? bestnyer.. huhu..

    thanks akak.. :)

    BalasPadam
  11. hehehe..CKJ pula suka B, c dan f.. thanks Syarafi[skyforce331].. memang menarik kan? unik.. :D

    BalasPadam
  12. tu la macam-macam kan ^^eKaTiKaH^^? lepas tengok gambar-gambar agak nya dah tau kot kan? hehe.. :)

    BalasPadam
  13. iya ker deno? hehe.. CKJ pun jarang-jarang da pakai kasut tali.. huhu.. tapi teringin nak pakai balik.. :)

    BalasPadam
  14. same la kita Jahidih Saili... tapi ckj betul2 teringin nak ikat tali kasut macam gambar-gambar di atas.. sebab tu la ckj cari cara-cara nak mengikatnyer.. :P

    BalasPadam
  15. pnah tgk semua ni last year.. style M tu menarik laa ^^

    BalasPadam
  16. memang menarik caliph shuriken.. tapi macam susah je nak buat macam tu..

    BalasPadam
  17. Salam dik..smntra akak menanti jwpn kayjue, akak dah tgk2 da books review. Memang terbaik la dik kayjue punya :) Pasni, boleh kita bertukar2 pa yg da dibaca :)

    BalasPadam
  18. menanti jawapan? jawapan apa kak Tyntha Lana? hehe..

    books ea? alamak tersilap eja sudah.. thanks akak tegur.. hehe..

    biasa2 je kak.. hehe.. boleh2.. nanti bile akak ada buat book review infirm la ea..

    BalasPadam
  19. Masa sekolah dulu pernah juga ikat kasut mcm M tu.(pic bawah sekali)

    BalasPadam
  20. iye ker Norzie hany? wah hebat2.. CKJ tengok macam susah je nak ikat mcam tu.. best nyer dapat ikat macam tu time sekolah... :) baru ada style kan? hehe..

    BalasPadam
  21. M tu macam serabut je nak ikat >,<

    BalasPadam
  22. @ciksukaberangan : betul2.. jenuh gak ckj perhati ikatan dia macam mana. nasib baik tak juling mata.. haha.. :P

    BalasPadam
  23. heheheh... dah lupa cm ne nak ikat tali kasut :o hahaha... >.< pakai kasut lekat jee :p

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)