Selasa, 17 April 2012

10 atau 15 atau lebih..??

Assalamualaikum pembuka biaca petang ini hehehe...

Wah-wah.. sejak CKJ buat view  untuk 10+1 sticker hari tu, banyak pula request yang CKJ dapat. Pelik la. Masa CKJ buat acara tu tak pula banyak request. Macam tak de sambut. Huhu.

Baiklah, disebabkan ramai yang da minta-minta.. CKJ berhajat mau buat acara siapa nak tu sekali lagi… ok? Siapa setuju?  (mau pantau-pantau dulu ramai tak?) hehe.. Agak-agak korang,  CKJ nak buka had limit untuk berapa orang dulu? Kalau bagi CKJ dalam 10 orang ok kot.. kalau da over limit may be CKJ akan buka untuk 15 orang.. hm.. still thinking about that.(hahaha speaking kau.. :P)
Memandangkan CKJ memang tengah free sangat untuk beberapa bulan selanjutnyer .. jadi untuk mengisi masa agar tak terluang.. Insya Allah CKJ akan buat acara ni dalam hujung bulan Mei  atau awal bulan Jun. Jadi kena alert la. Sebab acara ni tak memerlukan korang buat entry khas, tag, like dan semua yang berkaitan. Ok terima kasih korang.. CKJ amat-amat menghargainya.. ^^

25 ulasan :

  1. cepat2~~nak join22~~buat 15 lah~~*tkt time ckj buat tu sy x on9*hihi

    BalasPadam
  2. saya nak joinn . nak sgt sticker cute nihhh . hehehee

    BalasPadam
  3. ala, kalau ckj buat bulan 5, tak sempatlah lia nak join ..bulan 5 kena masuk plkn ..... lia nak juga sticker.. hehehe ... :)

    BalasPadam
  4. Wakakaka! Mcm boleh je grab oppurtinity ni. Hehe, menunggu!

    BalasPadam
  5. waahhhh.... Alhamdulillah... murah rezeki tuu

    BalasPadam
  6. JGNLAH KAK BUI TERLEPAS PELUANG NI NNT KAN..HHEHEHE

    BalasPadam
  7. baguslah dapat sambutan..boleh share artwork kan..mana mana pun OK..ikut kemampuan CKJ dan sambutan ^__^

    BalasPadam
  8. 15 ea? hehe.. insya Allah.. jangan risau nanti ckj infm kat coklat susu... ea.. :)

    BalasPadam
  9. Alright.. thanks Hani Shaa... nanti ckj infm kat hani.. :)

    BalasPadam
  10. la iye ker sizziey darliana... tak pe tak pe ckj spend tempat untuk sizziey darliana ea... :)

    BalasPadam
  11. Insya Allah boleh Sis AI... nanti ckj infm.. :)

    BalasPadam
  12. minniey dan Bui Junaidi : thanks.. insya Allah nanti ckj infm :)

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah Cik Anis... :) ckj suka buat benda ni.. happy.. :)

    BalasPadam
  14. insya Allah akan menyusul kemudian caliph shuriken..:)

    BalasPadam
  15. nak shar90? boleh je.. nanti ckj infm ble ea.. :)

    BalasPadam
  16. itu la Azhafizah[フィザ].. alhamdulillah.. :)

    masih banyak lgi yang ckj kena belajr.. :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)