Jumaat, 6 April 2012

Seiring Sehaluan

Assalamualaikum. Selamat Hari Jumaat. >_< Asyik entry panjang-panjang je kan? Kita break dulu ea. Ok hari ni CKJ mau share satu lagu best! dah tiga hari CKJ asyik dengar lagu ni. banyak kali. dan asyik repeat je. haha. 

Eh, ni live kan? nak tuju lagu boleh? hahaha. (curi salah satu trademark Maharaja Lawak kumpulan Jambu :P) lagu ini Special to All my Blogger friends and to My best friend Cik Payung. Peace~~ 


*p/s : best tak  lagu ni? CKJ suke sangat2 lagu ni. >___<


18 ulasan :

  1. suka UNIC.. dah dengar Atas Nama Cinta? :D

    BalasPadam
  2. Haruno Hana 하나 : sama la dengan CKJ.. suke juga unic ni.. dah dengar lagu tu.. best2.. >_<

    BalasPadam
  3. dulu group ni femes gila kot ^^

    BalasPadam
  4. nasyiiiiid :)...suka gak dengar nasyid :)

    BalasPadam
  5. Akak suka lagu nasyid kumpulan Unic nie...best!!!

    BalasPadam
  6. betul tu sis92.. sekarang ni macam samar2 je.. huhu..

    BalasPadam
  7. Syarafi[skyforce331] : Alhamdulillah sesekali kena berubah arah... :)

    BalasPadam
  8. betul tu Cik Rose Cute.. lagu dia semua best2.. ! >_<

    BalasPadam
  9. memang nice sangat ciksukaberangan.. sekarang ni pun saya tengah dengar lagu tu..

    paling saya suke liriknye masa nak habis tu.. bertemu berpisah kerana Allah.. :)

    BalasPadam
  10. suka ! lagu kat belog saya ! hehehe :p

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)