Rabu, 11 April 2012

Wordless Wednesday*22


*p/s : owh.. macam tu rupanya... hahahaha.. >_____<

42 ulasan :

  1. hahahahaha serius lawak. adoiyaii klaka :D

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum Cik kay jue...now baru Aira tahu macam mana boleh terjadinya spesies bernama panda...hebat la..

    BalasPadam
  3. dulu2 taim kecik org sll kt sy kiut. sy xtau la knp... sy rs besar2 ni br hensem sket...mungkin sbb tu la jiran sy jeles dengan sy...

    lps tu kn.. sy main bola tepi pdg tu.. pening o0o0o pala... xlarat nk main bola dah... sebab bola tekena kat kepala... org kt bleh hilang ingatan.. mungkin sbb tu la sy lpa pasal subjek sejarah sy...

    pening x hilang lg.. awak pening x ni..?? harap2 xpening la kn...

    hmmm...

    xtau nk komen ape..

    BalasPadam
  4. yeahh. bertukar...
    gaya ny tuh cam lam cte dragon ball.
    comel la. panda cute-mute.

    BalasPadam
  5. campuran black and white jadi panda comel.^__^

    BalasPadam
  6. jyeah ! bergabung meletop ! ! ! haha .

    BalasPadam
  7. Salam..hmm..logik..haha..comel je beruang tu bergabung..

    BalasPadam
  8. hihi..mak ayh dia ek hitam putih mula2 tu:P

    BalasPadam
  9. tu la Detective Fiqa... masa first time ckj tengok pic ni pun ckj gelak.. hahaha.. klakar..>_<

    BalasPadam
  10. Waalaikumussalam AIRA.. hehehe ckj pun baru tau lepas tengok pic ni.. tapi sama ada betul atau tidak fakta ni tak dapat di pastikan.. huhu

    BalasPadam
  11. tak pening pun zulhilmi tempoyak... thanks sebab share story awak kat ruangan komen ni.. take care dan good luck untuk awak.. :)

    BalasPadam
  12. hehe betul juga ea Dak Fisha.. macam cerita dragon ball gaya dia.. hehe.. memang comel kan panda? >_<

    BalasPadam
  13. lawak ker der? haha.. memang lawak Cik Anis...

    BalasPadam
  14. ~ KaiSara AiMan PunYe BloG ~ : owh.. fasal itu la terjadinya panda? macam tu? hehe..

    BalasPadam
  15. kungfu panda? hahaha..kelakar..siyes comel:)

    BalasPadam
  16. bru tau.. macam teknik boboiboy laa, hukk...

    BalasPadam
  17. suka tengok comel hihihi nie email akak che_rosliza78@yahoo.com Sorry lambat reply..

    BalasPadam
  18. kehkeh...dah macam power ranger la pulak main bergabung camtu...kehkeh

    BalasPadam
  19. hitam, putih BERGABUNG
    MELeTOOP !!
    hehe..

    BalasPadam
  20. owhhh...ok..skrg br paham..hehe

    BalasPadam
  21. haha tringat cite goku ! muahahah !

    BalasPadam
  22. ckj pun baru faham Liza Razak lps tengok gambar ni.. hehe.

    BalasPadam
  23. gabungan tu brape minit leh btahan tu? hehehe, tringat goku ajak vegeta bgabung.. serius kreatif gambr panda tu.. pmikiran dluar kotak..Hahaha

    BalasPadam
  24. haha.. tu la kreatif kan kerisperak?ckj terjumpa pic ni kat fb..

    BalasPadam
  25. erk....sama2 awk...good luck jugak...heee

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)