Ahad, 15 April 2012

Untuk anda.. :)

Assalamualaikum. First sekali, CKJ tak start blog walking lagi. jadi siapa-siapa yang mau CKJ skodeng blog korang cepat-cepat tinggalkan jejak kat shoutbox atau ruangan komen mana-mana entry CKJ. hehe.. (adeh.. sempat lagi .. macam la ada yang suka ckj skodeng-skodeng blog mereka)

Alright guys, Semalam CKJ da view 5 sticker. Hari mau view lagi 5 +1 sticker lagi. hehe.. Kenapa plus 1? sebab ada masalah penerimaan dan penghantaran email berlaku. Jadi tu yang terlobeh 1. Maaf ya. huhu. Ni dia tarraa..

Terima Kasih kepada Ayesha Ramlee, Norzie,Ckin Kempaq, Cik Anis, Kaisara dan Cik Ros Cute kerana sudi sertai acara ini. :)

*p/s : ok la nak offline jap. nak makan kentang goreng sendiri. hehe. kejap lagi CKJ online skodeng blog korang.. hahaha..

38 ulasan :

  1. waa.. comelnya sticker tu :D

    jeles >__< nk kentang goreng gak... :p

    BalasPadam
  2. Berkenan betulla yang last skali belah kanan tu kayjue..hehe.

    BalasPadam
  3. haii ! hehe.. ^^ fara meeoww2 kat cni ! haha.

    BalasPadam
  4. jatuh hati tgk sticker2 ckj nih..tuto ckj bg tu k.aini belum start lagi..hehee

    BalasPadam
  5. serius..xtau nak ckap ape..speechless..ceyhh..haha..
    lawa la..itu je yg mampu dikatakan..kih3..

    BalasPadam
  6. wah comel2 sticker tu. .hehe ^^

    BalasPadam
  7. comelnyerrr~~~!!! nak jugak!!! hehehe:)

    BalasPadam
  8. waa.. comelnya sticker tu :D
    nak jugak larhhhh .

    BalasPadam
  9. nak jugak!
    kalau xdpt sticker tu,sy g rompak rumah cik kay jue ini malam...hehe

    BalasPadam
  10. cantik sticker tu.. nak jugak!!! :)

    BalasPadam
  11. akak dah ambik...very cute terima kasih kay...

    BalasPadam
  12. komen kat sini mintak di skodeng. hahhaha

    BalasPadam
  13. wah cik anis ada ^^ tq tq tq

    BalasPadam
  14. Waaaah, lawanya stickerss! XD
    Ades3.. Untunglaah pndai buat.. Apapun bg sy kongsi2 bnda ni manfaat sbnrnya. Skit sbyk dpt ilham ni lpas ni, he he he!

    BalasPadam
  15. SEMUA COMEL
    NAK TEMPAH SATU BOLEH TAK..?HEHEHE

    BalasPadam
  16. thanks Haruno Hana 하나...

    nak kentang? meh la dtg umah ckj.. ckj suapkan kentang hehe..

    BalasPadam
  17. Tinta Lana : owh.. itu ckj baru dapat ilham mau buat macam tu sebab kak ros kata nak letak nama je.. hehe.. akak try la buat macam tu? mesti lgi lawa ni.

    BalasPadam
  18. thanks fArAh kUchEnGg sebab sudi meeoww2 kat sini.. :)

    BalasPadam
  19. hehe.. kalau akak Aini Yunus da jatuh hati cepat la try buat... hehe..

    BalasPadam
  20. tak buat lagi caliph shuriken.. sebab tak de orang yang minta.. hehe

    BalasPadam
  21. -✿Ayu✿-, Hani Shaa, asraf osman dan syiela : nak ke? kalau macam tu insya Allah ckj akan buat acara siapa nak tu lagi ea.. cuma kena alert la.. hehe..

    BalasPadam
  22. thanks Sis AI.. alhamdulillah.. ini je yang mampu buat sebab tak tau buat doodle.. hehe.. dpt ilham? bagus la tu.. :)

    BalasPadam
  23. lia datang follow sini dari blog jagung sebab dpt entry khas sama2.. heheh.... lia nak sticker juga.. boleh tak ????? bolehlah .. hehe.. :D

    BalasPadam
  24. sizziey darliana nak sticker juga? boleh je.. kalau macam tu insya Allah ckj akan buat acara siapa nak tu lagi ea.. cuma kena alert la.. hehe..

    BalasPadam
  25. wah..cantiknya ckj buat..serius..sy puji xmain-main :)

    BalasPadam
  26. ckj dapat dr mne ehh doodle yg cute2 untuk sticker tuuhh ???

    BalasPadam
  27. Alhamdulillah... thanks Jahidih Saili.. atas pujian tu.. Syukur itu bakat yang saya ada Allah beri.. :)

    BalasPadam
  28. Hani Shaa : kat group2 dakwah fb, kat google image.. kat nazyak seacrh pakai devanttiti.. :) try la banyak comel2 ... :D

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)