Sabtu, 28 April 2012

Mood Join Segmen dan Contest yeah Hari ni

Assalamualaikum.Hari ni ckj akan join segmen dan contest. Entah kenapa ada mood mau join hari ni. First ckj minta maaf sangat-sangat kepada rakan-rakan blogger yang ada tag ckj tapi ckj tak join pun. Maaf sekali. Terima Kasih sebab tag ckj. Ckj hargainya. :')

Sebenarnya ckj ikut mood ckj la.. rasa-rasa macam senang dan simple cara nak join sesuatu tu, ckj join. Ckj tak suke sangat benda yang complicated. hehehe. Oleh itu, pada entry hari ni akan banyak post segmen dan contest. alright. Siapa-siapa yang nak ajak ckj join  cepat-cepat ckj tengah ada mood ni.. hehe. :D


25 ulasan :

  1. Muahahaha~ Sis nk join segmen? Hmm.. Byk segmen kat dlm dunia blog ni. Sy ni pun blogger bru, hmm, msih kureng brminat nk join. Bkn sbb sombong, tp nk pnuhkn dlu blog sy dgn info brmanfaat. Sy bg skongan dgn terjah blog2 yg dlm segmen tu n bg kta2 smangat.^^

    BalasPadam
  2. hehehe yup join. hari ni saja Sis AI....
    jadi hari ni mungkin entry bermanfaat tak de hahaha.. tak tau lagi.. insyallah ada jap lagi kot..

    BalasPadam
  3. hehe.. sy blum trbuke lg nak join segmen2 tu tw.. hek3.. blogger baru, n mcm x minat sngt. mngkn nnty2 insyaAllah.. heheh..

    BalasPadam
  4. jom join segmen kat blog cik buaya :)

    BalasPadam
  5. tringin jugak nak join tapi tggu dulu .. hehe

    BalasPadam
  6. join yg simple2 mmg best.. klau syarat yg susah2 tu, agak kurang bminat laa, huh...

    BalasPadam
  7. hahaha samelahh ckj fiqa pun malas gilerr nak join2 nii err hehehe

    BalasPadam
  8. skrg nmpk segmen trpksa tangguhkn dulu.. tringin nk join,, tpi agak busy buat soklan..dah nk exam!! adui.. =.=

    BalasPadam
  9. hehehe..ayu dah lame dah xjoin mnder2 cmni....xde mood bile tgh bizi ngn praktikal:)

    BalasPadam
  10. http://thankz2you.blogspot.com/2012/04/segmen-hanya-itu-yang-ku-hajatkan-by.html


    nah2. join segmen ni.. heheheh... samalah.. tak suke join sgmen banyak syarat... hhmm

    BalasPadam
  11. sama la kita fArAh kUchEnGg... itu yang ckj peruntukkan hari ni hari khas untul join segmen.. hehehe..

    BalasPadam
  12. hehehe tak pe -SUPERGIRL-.. kita kena cari masa yang sesuai untuk join kan?

    BalasPadam
  13. tak pe Cha_Haya.. study itu yang penting dan perlu di utamakan dulu.. :)

    BalasPadam
  14. hehehe biasalah Ayumi Comot ... kita memang tak dapt lari dari kesibukan.. :)

    BalasPadam
  15. hahaha...kadang2 akak pun ikut mood join contest gan segmen...

    BalasPadam
  16. tChe Rosliza Che mat : hehehe kadang2 syarat2 dia payah bebenor nak ikut... itu yang malas tu.. hehe

    BalasPadam
  17. hani tringin jugak nak join tapi nanti laa tggu dulu .. hehe

    BalasPadam
  18. hehehe perlukan masa dan mood yang sesuai kan Hani Shaa?

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)