Jumaat, 6 April 2012

Sticker tak bergam

Assalamualaikum. Hari ni CKJ buat entry yang tertungguh berdasarkan enrty ini dan ini. Dalam kedua-dua entry tersebut, CKJ telah membuat janji kepada Cik Suka Berangan dan Dak Fisha mau buatkan mereka Sticker sebagai tanda terima kasih CKJ kepada mereka. >_< Alright janji telahku kotakan. Sticker tersebut telah berjaya di siapkan dan telah menghiasi blog mereka. Nak bukti lebih kukuh sila skodeng blog mereka. hehe.Thanks ya korang sebab sudi tempek Sticker buatan CKJ yang tak seberapa ni. Terharu la pula. huhu.. :') 
Ni la dia Sticker Special untuk mereka. 
Ini Cik Suka Berangan punya

Ini Dak Fisha punya

Ada satu lagi Sticker. Permintaan daripada Aini Yunus, setelah beliau membaca entry ini dan membuat permintaan kepada CKJ untuk buatkannya Sticker di ruangan komen. Jangan lupa skodeng juga blog Aini tau. hehe.. Ni dia Stickernye.

Ini Aini Yunus punya
Apa pendapat korang? ok tak Sticker tu. CKJ tukar nama benda ni dari lencana kepada sticker ea.

*p/s : Ada yang berminat nak sticker free daripada CKJ tak? nantikan entry esok ea. Tinggal beberapa jam saja lagi CKJ akan dapat mengetahui misteri disebalik pembalut love warna pink tu! ngee~~ sabar mengira tiap detik!

28 ulasan :

  1. Wah..comelnye.. untunglaa siapa yg dpt sticker cantik ni :)

    BalasPadam
  2. hehehe thanks Jahidih Saili... sebagai ucapan terima kasih CKJ kepada mereka.. hehe..

    Insya Allah CKJ akan buat lebh kurang macam segmen esok.. dpt sticker free.. hehe..

    BalasPadam
  3. cepat laa bukak pembalut pink2 tu, hukk...

    BalasPadam
  4. WAH..CANTIK KESEMUANYA..PANDAI CKJ BUAT

    BalasPadam
  5. nak jugak!nak jugak!haha...:P

    BalasPadam
  6. wah cantiknyee ! kreatif betoi ckj neh an !

    BalasPadam
  7. uwahh. kreatif tol la ckj. hehehe. suke tgk semuanya. geram plak.kikiki

    BalasPadam
  8. lupa plak nak wish.. appy besday ckj. may allah bless u and semoge appy slalu disamping keluarge tersayang..

    BalasPadam
  9. wahhh comelnyerr. df nak jugak :( huhuhu **muka tak malu

    BalasPadam
  10. lawa lah... hehheee
    jeles nih... ahahhaa xD

    BalasPadam
  11. waah bestnyaa!!...fi tak dapat pun :P

    BalasPadam
  12. comel,comel,,lagi2 yg cik suka berangan punye :)

    BalasPadam
  13. kretip la ckj ni. jeles i. :P

    BalasPadam
  14. hehe.. dapat3. comel3 >,< huhu~

    BalasPadam
  15. thanks kak Bui Junaidi.. alhamdulillah bakat yang Allah anugerahkan pada saya.. :)

    BalasPadam
  16. asraf osman : boleh boleh boleh jer.. hahaha..:P

    BalasPadam
  17. hehehe thanks Dak Fisha.. jangan geram2.. hehe..

    thanks sebab sudi wish my birthday.. :)

    BalasPadam
  18. thanks Detective Fiqa.. nak? boleh jer.. tak payah malu2.. hehe.. >_<

    BalasPadam
  19. thanks shar90.. lorh.. tak yah jeles la.. ckj lagi jeles tgk shar90 pandai buat dan kaler doodle.. huhu.. XD

    BalasPadam
  20. thanks, thanks Syasya Johan.. cik suka berangan punya lain sikit sebab dia bagi kebebas untuk ckj pilih bentuk sticker.. :P

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)