Khamis, 5 April 2012

Bukti

Assalamualaikum. ini adalah part terakhir untuk entry Misi Hang Out yang bersambungan dengan entry pagi tadi  . Jangan risau. Entry pendek je. hehe. Wah2.. bergembira dan ceria betul Cik Payung aku tu ke kolej dia hari  ini dengan mengayakan tudung bawal yang aku hadiahkan. Katanya ramai yang puji cakap dia nampak cantik dengan tudung tu. Alhamdulillah.. Syukur auratnya  terjaga walaupun berfesyen. Ini la buktinya Cik Payung mengayakan tudung bawal tu. haha.
Syukur Alhamdulillah. Cik Payung suke. :)

*p/s : aku masih menjeling-jeling bungkusan pembalut love warna pink tu.. -_-

15 ulasan :

  1. tudung tu cantik! :D nmpak cam pakai cekak berbunga atas tudung...

    BalasPadam
  2. kite pakai tudung camni la time konvo dulu. hikhik. tapi bunga tu belakang kepala, kira nampak jugak kalo pakai mortar board. :)

    BalasPadam
  3. woooah :O...ingtkan songkok tadi :P

    BalasPadam
  4. Salam..

    haaa..lawa..kat mana kayjue beli?nak jugak..huhuh

    BalasPadam
  5. meriah dgn tudung laa arini kn, hikk...

    BalasPadam
  6. wah menarik2..skrang sis sibuk pakai tudung bwl 2 tone hihi

    BalasPadam
  7. betul tu Haruno Hana 하나... ckj pun tak beli lagi tudung tu untk diri ckj sendiri.. hehe..

    BalasPadam
  8. thanks ciksukaberangan.. memang cantik.. susah tau mau pilih.. hehe..

    BalasPadam
  9. wah iya ka anNaqia? hehehe.. skrg ni dah macam2 kan fesyen tudung bawal ni.. dulu lain coraknya, sekrang lain.. :P

    BalasPadam
  10. kak Tyntha Lana!! kat masjid jamek je kak... nak juga? boleh belinya di sana.. hehehe >_<

    BalasPadam
  11. Cik Kay Jue : huhu. hadiah tuk sahabat tersayang :)

    BalasPadam
  12. thanks sis92.. sekarang ni trend pakai tudung bawal balik da.. suke2.. ckj peminat setia tudung bawal... >_<

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)