Sabtu, 14 April 2012

Untuk awak.. :)

Assalamualaikum. Malam CKJ mau view 5 sticker berdasarkan entry CKJ yang ini. Jutaan Terima kasih CKJ ucapkan kepada mereka yang sudi join acara tersebut dan sudi bagi request mereka untuk sticker ini. CKJ banyak dapat request untuk warna pink dan ungu. Untuk bentuk pula ramai yang nak bentuk bulat. ada juga diantara mereka yang jadikan sticker ni sebagai watermark. Jadi CKJ transparentkan sticker tu baru cun nak letak kat gambar betul tak? hehe.. alright, ni dia..


Thanks kepada Dalila Diela, Annaqia, Ainur Hamzah, Detective Fiqa, dan Minah Sempoot. >_< Syukur Alhamdulillah CKJ dapat feedback yang positive daripada mereka. Jangan lupa skodeng blog mereka ea.. 

*p/s : ada lagi 5 sticker tak view lagi.

28 ulasan :

  1. http://yqarenaputeh.blogspot.com/2012/04/segmen-cik-yqa-blogwalking-up-follower.html

    BalasPadam
  2. ehe, patutla macam kenal. terima kasih cik kay jue. ^___^

    BalasPadam
  3. wa'alaikumussalam. cantik2 semua :)

    BalasPadam
  4. hehe.. ckj baru berpeluang buat entry fasal nianNaqia... sama-sama.. thanks sebab sudi gunakan sticker tu. :)

    BalasPadam
  5. berbakat betul lah ckj ni. heheheh.

    suke tgk sticker2 ni. cantik3.geram.

    BalasPadam
  6. bls komen ckj kat entry fisha tuh. hehehe..

    alahai.. ckj try la buat nanti. lau boleh nk ajar ckj tau. lau leh lgi nk ckj ade kat sblh fisha. pastue. kte dok wat sme2.

    hem bestny lauu dpt bersua..cewahhhh.. :D

    BalasPadam
  7. WAH,SEMUA CANTIK
    TIBA2 TERINGIN PULAK NAK BUAT STICKER SENDIRI..HEHEHE

    BalasPadam
  8. thanks yee. :D comel sesangat :D hehehe

    BalasPadam
  9. Belajar berdiri dahulu sebelum belajar berlari, kata2 ini menarik perhatian saya..tahniah ya

    BalasPadam
  10. Waaah.. Camne korang buat ar? Comel2 arrr.. Lgi2 yg katak bwh tmpurung tu, hehe. Comel sgt..

    BalasPadam
  11. Syukur Alhamdulillah Dak Fisha.. Bakat tu angerah yang Allah berikan pada CKJ..

    hehe.. adeh.. terharu ckj membacanya. tu la ckj sekarang ni tengh duk cari tutor nak buat doodle..

    yup betul tu ckj harap suatu hari nanti kita akan bersua... insya Allh dengan izin Nya.. :)

    BalasPadam
  12. Thanks kak Bui Junaidi.. nak buat sendri? try la kak bui.. tak susah pun.. :)

    BalasPadam
  13. ayat tu dalila yang punya ilham etuza.. Terima Kaish.. :)

    BalasPadam
  14. Alright kak Che rosliza Che mat... Sticker akak da siap tau.. check mesej kat fb.. :)

    BalasPadam
  15. nak tau Sis AI cam ne CKJ buat? PM ckj.. ckj ajar.. :) tu annaqia punya.. dia nak buat watermark. :) thanks ea..

    BalasPadam
  16. comel comel je semuanya..nice design la so kreatif.

    BalasPadam
  17. Syukur Alhamdulillah.. terima kasih Jahidih Saili.. :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)