Isnin, 2 April 2012

ala sweetnyer...! comel je aku tengok.

Assalamualaikum. rasanya entry ini pendek je kot. semalam masa aku hang out, di stesen LRT masa nak beli koin guna mesin. aku ternampak pasangan yang lebih kurang macam ni.
tapi aku tengok dari jauh je. tak sempat nak ukur berapa cm jaraknyer antara aku dan pasangan tersebut.. hahaha... si isteri macam saje je nakal mengacau si suami yang sedang menekan-nekan button pada mesin tu. hehehe.. nampak sweet sangat. comel! >_<

yang halal itu, Indah kan?

Tapi boleh la berzina sebenarnya.. klik sini.
hehe.. >_< 

36 ulasan :

  1. ala~ comelnya :D kalau couple mesti Hana rasa menyampah =.=

    BalasPadam
  2. dah tak lama nampaknya ckj ni. :P

    BalasPadam
  3. comelkan Haruno Hana 하나? hehe.. betul3... kalau couple memang menyampah..-.-

    BalasPadam
  4. CKJ ada je anNaqia.. maaf lame tak menjengah anNaqia tak jumpa link.. huhuhu..

    BalasPadam
  5. it's okay ckj. :)berita paham. :P

    BalasPadam
  6. ololo.. comelnye psgn cm tu. rmntik . :) da kwen ok je an :) yup.. indhnya bla da hlal :)

    BalasPadam
  7. Salam.ehem..ehem..mg ckj dipercepatkan..hehe

    BalasPadam
  8. macam janggut sy jaa hero dlm pic tu, hikk...

    BalasPadam
  9. yang halal itu indah >,< nakkk~~

    BalasPadam
  10. yang dah kahwin takpe..hehe

    BalasPadam
  11. hm :) sweet jika dah bernikah. ^^ fiqa lebih suka tgk pasangan yang dah berkahwin berbanding org yg belum berkahwin :0

    BalasPadam
  12. kalau dah kawen mesti nampak sweet2 gitu..hihih

    BalasPadam
  13. memang sweet kalau dah berkahwin tu..tengok pun jeles je kan.^_^

    BalasPadam
  14. Salam dik kayjue :)

    maaf akak lambat, hehe. Akak dah baca dah komen2 dia. Takda apa yg perlu dimaafkan. Panjg pendek komen, terpulanglah pada yang menulisnya.. :)

    #urm, ni leh jadi stalker, ngintip2 org ni,hehe.

    BalasPadam
  15. betul tu romantik dan sangat comel! nurul syuhada... yup ok je da kahwin tak perlu nak takut2.. memang indah bila halal.. :)

    BalasPadam
  16. hehe.. amboi Jahidih Saili... thanks.. mudah-mudahan.. >_<

    BalasPadam
  17. ea eh caliph shuriken... boleh pula macam tu ye? hehe..

    BalasPadam
  18. yup memang untung Ckin Kembaq.. dapat pahala.. :)

    BalasPadam
  19. nak ciksukaberangan? jangan lupa jemput CKJ nanti ea.. hehe..

    BalasPadam
  20. betul tu sis92.. dah kahwin tak pe. yang belum kahwin tu masalah.. huhu..

    BalasPadam
  21. betul Detective Fiqa... CKJ pun.. tengok sambil tersenyum gitu.. hehe.. >_<

    BalasPadam
  22. yup memang sweet2 la Rafflesia™... suke CKJ tengok.. comel!>_<

    BalasPadam
  23. ea eh kak Tyntha Lana datang.. >_<

    it's ok la kak.. saya faham.. :) lega saya membacanya kak..

    #jadi stalker? ngintip2 orang? boleh juga tu.. hehehe..:P

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)