Sabtu, 7 April 2012

Choco Cafe

Assalamualaikum. Entry adalah part terakhir sambungan dari Entry : Bungkusan Misteri daripada Pemandu Van. >_<  hehehe.. Alright sebelum tu CKJ nak beritahu, entry ini banyak gambar. kalau rasa-rasa macam lambat loading buka new tab/ new window skodeng blog lain dulu ok? >_< 

Baiklah ramai yang dah tanya-tanya CKJ apakah Misteri disebalik pembalut love warna pink tu. Biar gambar yang bercerita. Jum Check it Out!  >__< ( 21 gambar seh!)
uh... jenuh aku membukanya.. ambil masa 1 jam tau! akhirnya dapat juga.. so korang sendiri pun dah tengok kan gambar hadiah tu? mug comel Choco Cafe. Aku suke sangat2! >___< comey. 

*p/s : maaf entry ni me loading kan internet anda.. huhu

28 ulasan :

  1. wahhh.. comelnye... sanah helwah :) tahniah2 :D

    BalasPadam
  2. wahhh kawaii!! :D haha. comel lahh jeles nii =.=

    BalasPadam
  3. puas ati tgk semua pic, hikk..

    kawaii ne mug choco cafe ni.. *pinjam kjap nk bancuh milo suam ;p

    BalasPadam
  4. hahaha.. best kan.. puas sangat kan.. tu bukti aku sayang ko.. haha
    hmm.. bile tgk MUG tu.. ingat kat aku ye...

    ingat yang aku ta penah lupa ko...

    sori lah kertas banyak sangat.. haha... terajin..
    ok daa~~

    BalasPadam
  5. besh nyer~~smoga pshbtn korunk last forever..=D peace ^_^V

    BalasPadam
  6. wah. sukanya kalo dapat hadiah camni jugak. da lama tak dapat surprise present. :P

    BalasPadam
  7. wahh comey. wlupun mcm kanak2 sikit. suke2..bnyaknya halangan nak membukanya. akhirnya, brjaya jugak

    BalasPadam
  8. hah bagus la puas ati juga si caliph shuriken... thanks.. memang kawaii.. >_< *tak boleh pinjam mug tu ckj punya! :P

    BalasPadam
  9. hahaha memang puas cik payung! memang pun biler tgk kat mug tu aku inagt saat2 da detik2 aku membukanyer.. hehehe..

    aku pun tak pena lupakan kau.. <3
    it's ok.. best ma..! >_<

    ok da~~

    BalasPadam
  10. thanks minah sEmpooOT doakan kami... amin~~

    peace ^_^V juga..

    BalasPadam
  11. hehehe tu la anNaqia.. memang surprise..

    BalasPadam
  12. thanks Dalila Diela... macam kanak2 la comey.. ckj suke! >_< tau tak pe memang banyak halangan.. jaat cik payung ni kena ckj..

    BalasPadam
  13. @Cik Kay Jue
    mane jaat... tu buli dalam diam. haha

    BalasPadam
  14. tetap jaat juga cik payung... kau gelak kan aku.. huhu..

    BalasPadam
  15. alaaaa,igt kete lamborghini.xpe.next year sure dpt lamborghini sbijik..:P

    BalasPadam
  16. memang cute sangat2...untung badan...

    BalasPadam
  17. happy belated birthday ckj... ^___^

    BalasPadam
  18. @Cik Kay Jue
    mne ade gelak.. ketawe je.. hehe...
    ehh cikin kembaq.. masyehh ye

    BalasPadam
  19. hehehe.. amboi asraf osman.. insya Allah ckj akan paksa cik payung belikan satu.. haha.. >_<

    BalasPadam
  20. hehehe.. thanks kak Cik Rose Cute.. sebab sahabat baik.. :)

    BalasPadam
  21. huhu.. jaat kamu cik payung! weh ckin kempaq wish kat aku la.. bukan kau.. hehehe.

    BalasPadam
  22. weii keju pujaan tikus yg comel.haha ape salah ny aku menyemak kan. blog ko blog ku. haha...
    wah siap nak mtk beli lombogini tu.. lau lombok kan keju ini x pe ag. haha

    nak gak tlg balas wish kawan ! haha =)

    BalasPadam
  23. cik payung: tu la fasal.. dahsyat tu kete lombogini leh pos hahaha.. :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)