Jumaat, 15 Jun 2012

Champions

Assalamualaikum. Hari ni ckj nak share muzik video la. hehehe. Suka pula ckj dengar lagu ni. First time dengar masa praktikal hari tu. Ada staf tu pakai lagu ni untuk buat presentation video. 
Best lagu ni. Bersemangat gitu. hehe.

25 ulasan :

  1. comment sini smbil berdiri, hikk...

    BalasPadam
  2. best la lagu ni..lagi2 kalau time ngntuk kn..boleh segar..

    layannn :)

    BalasPadam
  3. Best lagu ni. First time dengar :D hee

    BalasPadam
  4. alamaaak...fi tak boleh tgk vid niii sebab internet sloow :(

    BalasPadam
  5. pernh dengar lagu ni utk semangat bola sepak... hehee
    **best layaaan... hahaa xD

    BalasPadam
  6. xdpt nak dengar.. tenet slow =)

    saya dah follow Kay jue =) jom follow sy blk =) tq ek

    http://nlylyn.blogspot.com/

    BalasPadam
  7. lagu kan , tak semestinya yang kiter dengar setiap hari tuh sedap kalaw kitew buat tuk presentation , kadang2 tuh , lagu yang jarang kiter dengar match dengan presentation kiterr , hehehe ~

    BalasPadam
  8. memang semangat betul nak komen ni CKJ..moga semangat tu terus berkekalan ye..

    BalasPadam
  9. hehehe ckj pun baru tau lagu ni Sally Yatiey.. :)

    BalasPadam
  10. hehehe ckj rasa lagu ni memang untuk bola kot shar90.. :P

    BalasPadam
  11. betul3. baru ada kelaian sikit biler guna lagu yang jarang dengar kan cweet pinky? :P

    BalasPadam
  12. hehehe boleh pula macam tu.. :P

    insya Allah Azhafizah[フィザ].. :)

    BalasPadam

Thanks yeah. sebab sudi tinggalkan komen anda. :)